Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 14 septembrie. Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop zilnic - 14 septembrie. Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop zilnic - 14 septembrie. Cum începi săptămâna în funcţie de zodie
Sursa foto: Foto:lyla.ro
14 Sep 2015   •   08:46
Zi de luni, 14 septembrie, interesanta din punct de vedere al evenimentelor de pe plan financiar. Ficare dintre nativii zodiacului se confrunta cu o serie de probleme pe care vor trebui sa le rezolve rapid.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Berbecii se simt motivati sa evolueze in cariera lor, isi manifesta cu efervescenta ambitiile si dau puternic din coate pentru a li se recunoaste meritele. Desi eforturile lor ajung sa fie cunoscute de superiori, anumite persoane din anturajul profesional ar putea vedea cu ochi rai fiecare incercare a lor de a se face remarcati. Berbecii trebui sa fie atenti sa nu-si atraga antipatii prea puternice.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Desi viitorul ar trebui, in cazul Taurilor, sa fie o extensie logica a trecutului lor, traiectoria pe care o urmeaza in prezent este usor sarite de pe sine. Practic, nu se regasesc pe plan profesional asa cum ar trebuie. Se simt nepotriviti pentru ceea ce fac, negasindu-si locul si, evident, nici satisfactia profesionala. Taurii incearca sa caute motivele acestei nemultumiri si, mai apoi, solutii la problema, insa astazi toate eforturile lor rationalizare se vor solda cu esec. Trebuie sa se inarmeze cu rabdare caci ceea ce cauta ei nu se obtine intr-o singura zi.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Gemenii s-ar putea simti inconfortabil astazi daca un prieten apropiat sau chiar partenerul de cuplu incepe sa puna prea multe intrebari referitoare la relatia pe care o au. Gemenii nu au chef de interogatorii si nici sa dea explicatii, motiv pentru care ar putea neglija persoana care vine cu astfel de solicitari. Iata de ce finalul zilei ar putea cuprinde o discutie aprinsa sau o situatie foarte tensionata.

RAC – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Racii incearca sa solidifice legatura emotionala pe care o au cu cineva drag, insa ar putea constata ca partenerul, spre exemplu, nu are dispozitia necesara pentru asa ceva. Din acest motiv Racii s-ar putea simti neglijati. Insa, in realitate, nu au niciun motiv pentru a trece prin stari negative. Si-ar da seama de acest aspect daca ar avea mai multa empatie fata de persoana iubita si daca ar incerca cu adevarat sa se puna in pielea ei.

LEU – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Abordarea directa pe care si-o asuma astazi Leii ar putea fi intimidanta pentru multe persoane din jurul lor, mai ales daca acestea sunt mai putin dinamice, mai putin energice in actiuni. Leii trebuie sa aiba grija sa nu raneasca pe cineva sau sa creeze tensiuni inutile din cauza propriului temperament.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 14 septembrie

Fecioarele se straduiesc sa-si exploateze la maximum creativitatea. Trebuie, insa, sa gaseasca o metoda destul de delicata prin care sa-si integreze imaginatia in activitatea zilnica, in rutina specifica lor, altfel eforturile lor nu vor avea rezultatele scontate. In loc sa incerce sa descopere acea sclipire de geniu in sinea lor, Fecioarele ar trebui, mai degraba, sa se gandeasca la atuurile practice pe care le au si pe care nu le-au valorificat pana in prezent.

Continuarea pe lyla.ro


×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close