Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 15 iulie. Promisiunile făcute trebuie respectate

Horoscop zilnic, 15 iulie. Promisiunile făcute trebuie respectate

Horoscop zilnic, 15 iulie. Promisiunile făcute trebuie respectate
15 Iul 2016   •   07:44

Berbec

Mult optimism si voie buna, in ceea ce te priveste, dar doar in a doua parte a zilei. In restul timpului trebuie sa fii atent cum alegi sa te prezinti celor din jur, ce stare de spirit ai si, pe cat posibil, sa nu te vaiti sau sa ii incarci pe ceilalti cu problemele tale. Ai putea transforma o parte din exuberanta ta in compasiune pentru cei din jur. 
 

Taur

Ai putea avea ceva mai multa incredere in persoana iubita si, de asemenea, in asociatii tai. Este adevarat, felul in care reactionezi ar putea fi considerat de unii ca fiind “dur”, ceea ce ii poate indeparta de tine. Este o zi in care ar fi bine daca ai fi mai maleabil, evitand ideile fixe. O zi in care nu intotdeauna drumul cunoscut este drumul cel mai scurt.

Gemeni

Optimist, carismatic si opulent in exprimare – pe alocuri, esti persoana pe care oricine si-o doreste ca partener. Succesul nu te ocoleste si putini sunt cei care iti pot egala geniul, astazi. O zi in care esti persoana potrivita la locul potrivit, filantrop si protector in acelasi timp.

Rac

Locul de munca redevine principalul subiect care iti capteaza (sau care ar trebui sa iti capteze) atentia. Nu prea ai timp liber si pentru tine, nu in aceasta zi, cel putin. Dedica-ti resursele pentru a-ti indeplini indatoririle pe care le ai, facand tot ceea ce poti pentru a demonstra ca esti cel mai bun.

Leu

Promisiunile facute trebuie respectate, desi se pare ca ai face orice pentru a te distra si…cam atat. Nu are sens sa provoci certuri si neintelegeri doar pentru ca nu vrei sa duci la bun sfarsit ceea ce trebuie sa indeplinesti. Femeile, in general, (probabil mama ta, in mod special) sunt cele care te vor ajuta astazi. 
 

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close