Horoscop zilnic, 15 septembrie. Taurii sunt favorizați de astre

15 Sep 2016   •   08:24
Horoscop zilnic, 15 septembrie. Taurii sunt favorizați de astre

Berbec

Dorinta de retragere din prim planul vietii cotidiene este foarte evidenta astazi la tine. Bine ar fi sa-ti urmezi vocea interioara si sa-ti indrepti atentia doar catre o analiza atenta a ceea ce se petrece in jurul tau. Exista nemultumiri legate de domeniu profesional si de relatia cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te ajuta sa depasesti totul.

Taur

Astrele iti sustin astazi intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neintelegeri, discutii purtate pe un ton ridicat, insa din toate ai cate ceva de invatat. Ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienta vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iti sunt alaturi, astfel ca este bine sa le spui toate ofurile tale.  

Gemeni

Domeniul profesional este tema zilei pentru tine. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tau in domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iti pot face multe reprosuri, insa asculta cu atentie ce ti se spune si explica-te in cuvinte putine, dar concise. Calmul, prudenta si respectul te vor ajuta se depasesti situatiile delicate.

Rac

Tarile straine si culturile lor ar fi subiecte minunate de abordat. Pe cat posibil ia legatura cu cineva din strainatate, pentru ca poti afla lucruri interesante ce iti vor fi de folos la momentul potrivit. Totodata, demersurile legate de calatorii pot avea succes. Invata, studiaza, documeteaza-te, pentru ca sunt momente excelente in acest sens.

Leu

Energia vitala fluctueaza mult, de aceea evita activitatile ce presupun efort fizic si mental deosebit. Sunt momente bune de a-ti achita facuturile, taxele si impozitele sau pentru a da inapoi obiectele imprumutate. Totodata verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Domeniul financiar este sustinut de astre, dar o evident stricta este binevenita.

Continuarea pe astrocafe.ro

Parteneri
x close