Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie. Ziua revelațiilor pentru nativii din zodia Leu

Horoscop zilnic, 16 septembrie. Ziua revelațiilor pentru nativii din zodia Leu

Horoscop zilnic, 16 septembrie. Ziua revelațiilor pentru nativii din zodia Leu
16 Sep 2016   •   08:15

Berbec

Daca ai rabdare si daca nu actionezi in urma impulsului de moment, ai toate sansele pentru a descoperi ceea ce iti este ascuns. Nu te ingrijora pentru ceea ce nu cunosti si pentru felul in care acest lucru iti poate afecta viata, in schimb, alege sa infrunti tot ceea ce te deranjeaza, punand totul in ordine. Peste cateva zile vei fi stiind ce anume ai de facut pentru a pune totul la punct.

Taur

De ce preferi sa stai ascuns in casa, ignorand invitatiile prietenilor tai? Este o zi in care ai putea sa socializezi foarte mult, avand sansa de a cunoaste noi si diverse persoane, oameni de calitate cu personalitati care mai de care mai extravagante... Poate ca este momentul sa iti concentrezi atentia asupra viitorului, urmand cararea pe care o alegi cu sufletul.

Gemeni

O zi in care explicatiile nu isi au rostul, pentru simplul fapt ca.. putini sunt cei care chiar vor sa si inteleaga ceea ce tu spui, nu doar sa te auda. In schimb, nu este un moment bun pentru a cere altora sfaturi. Urmeaza-ti drumul, concentreaza-te asupra scopului tau si fii sigur ca esti admirat pentru acest lucru, chiar daca nu iti este confirmat acest lucru.

Rac

Ar fi bine daca ai putea sa faci pace cu tine insuti in ceea ce priveste propria ta viata si stilul pe care ti l-ai format. Simti nevoia sa iti justifici alegerile si deciziile, simti nevoia sa fii aprobat de cei alaturi de care iti petreci viata. Cu toate acestea, pana nu te folosesti si de intentie si de vointa si de puterea ta personala, totul va ramane un simplu vis, realizarile fiind imposibil de obtinut, in plan material.

Leu

Ai parte de o zi in care ceea ce credeai a fi Adevarul Absolut este pus la indoiala. Probabil ca revelatiile vor fi la ordinea zilei, in ceea ce te priveste. Bineinteles, sunt de evitat discutiile in contradictoriu, certurile si agresivitatea verbala - nu este o zi in care sa iti castigi admiratori. Un alt element care va avea nevoie de atentia ta si de protectie este segmentul financiar, deci nu-ti cheltui resursele prea usor...

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close