Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 17 iulie. Ar fi bine să nu cedați în fața celorlalți

Horoscop zilnic, 17 iulie. Ar fi bine să nu cedați în fața celorlalți

Horoscop zilnic, 17 iulie. Ar fi bine să nu cedați în fața celorlalți
17 Iul 2016   •   08:17

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce posibilități deosebite de a-ți rafina sufletul și de a-ți goli mintea de gândurile neplăcute. Nimeni si nimic nu iti poate abate eforturile de la propria ta persoana. Călătoriile și planurile de studii reprezinte subiecte pe care le vei lua în calcul de acum încolo. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfasura conform hotărârilor divine. Sunt posibile răsturnări de situație, însă le vei depăși cu bine.

Taur

Intevin discuții pe teme financiare și materiale la sfârșitul acestei săptămâni, cu rudele, partenerul de viață și cei de afaceri sau colaboratorii. Este vorba mai mult despre aspectele deja cunoscute, care acum se cer lămurite sau rezolvate. Reorganizarea planurilor de investiții, cheltuieli și economii este bine venită. Este posibil să întâmpini oprobiul celorlalți vizavi de ideile și soluțiile propuse de tine, dar bine ar fi să nu cedezi.

Gemeni

Weekend-ul aduce o bogată paletă de relații cu ceilalți. În orice tip de colaborare sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Misterul este prezent, dar atat cat sa dea farmec ambientului. Dinamica apărută în preajmă te va îndemna să iei decizii ferme. Prudență, răbdare, toleranță! Se poate pune problema banilor cheltuiți în comun. Sunt aspecte importante, asa ca indicat ar fi sa te mobilizezi la maxim si să acționezi în consecință.

Rac

Muncă, muncă și iar muncă la sfârșitul acestei săptămâni. Este posibil sa ai senzația că muncești în gol, iar activitatile desfasurate parcă stau pe loc. Lucrează atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile si timpul. Situatia fnanciara incepe sa se imbunatateasca. Preocupă-te doar de indatoririle tale. Sanatatea pune ceva probleme, insa indicat este sa eviti analizele si consultatiile medicale. Exista riscul unor erori de diagnostic sau de procedură.

Leu

Atenția îți va fi atrasă de segmentul amoros la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile răsturnări de situație deosebite, astfel că recomandabil este să fii prudent și prezent atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Canalizează-ți energiile spre activități recreative sau spre un hobby. Nemulțumirile afective existente ar fi bine să le dizolvi și să nu le înmagazinezi în sufletul sau trupul tău. Vor veni și vremuri mai bune!

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close