Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 17 mai. Ai încredere în viitor, lucrurile se schimbă

Horoscop zilnic, 17 mai. Ai încredere în viitor, lucrurile se schimbă

Horoscop zilnic, 17 mai. Ai încredere în viitor, lucrurile se schimbă
17 Mai 2016   •   06:20

Berbec

Putin cam greu sa iti pastrezi astazi calmul, in conditiile in care te simti provocat de fiecare grimasa sau cuvant rostit de catre cei cu care interactionezi. Cooperarea nu este usor de obtinut, de aceasta data.  Si, aminteste-ti, asteptarile nu sunt deloc de bun augur.  

Taur

O zi in care tot ceea ce ai de facut este sa iti vezi de treaba ta, neinteresandu-te de ceea ce se intampla in curtea vecina. La locul de munca este esentiala colaborarea, ceea ce ar putea fi o scuza pentru o schimbare de rutina.  Lucrurile se schimba in bine, ai incredere in viitor.

Gemeni

Respingerea ar fi cea mai dureroasa “rasplata” pentru tine, in conditiile in care stii bine ce anume ai facut si in ce conditii ai supravietuit. Cu toate acestea, insa, bucuria este doar la un zambet distanta, deci evita sa iti petreci ziua fiind posomorat. Nimanui nu ii este de folos aceasta atitudine.

Rac

Este posibil sa fii sfatuit a actiona in asa fel incat altii sa aiba de castigat, nicidecum tu. Bun la suflet cum esti, nu vei simti mirosul tradarii, crezand ca toata lumea iti este asemanantoare. Este un moment excellent pentru a da dovada de integritate; nu accepta compromisurile.

Leu

Ai nevoie de timp si efort pentru a duce la bun sfarsit planurile de viitor pe care abia ti le-ai facut. Prioritizeaza-ti actiunile si nu uita sa dai Cezarului ceea ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu. O zi in care ai multe lucruri bune de invatat de la cei alaturi de care lucrezi.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice Horoscop
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close