Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 20 iulie. Taurii fac investiții avantajoase. Racii își forțează limitele

Horoscop zilnic 20 iulie. Taurii fac investiții avantajoase. Racii își forțează limitele

Horoscop zilnic 20 iulie. Taurii fac investiții avantajoase. Racii își forțează limitele
19 Iul 2018   •   22:21

Horoscop 20 iulie Berbec

E un moment excelent pentru a te apropia cu delicateţe de cei dragi şi a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi plină de sentimente puternice, în care îţi poţi îngriji sufletul cu mai multă energie pozitivă.

Horoscop 20 iulie Taur

E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi. Pe de altă parte, astăzi poţi face o serie de investiţii avantajoase.

Horoscop 20 iulie Gemeni

Astăzi te afli la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte şi ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. E posibil să înclini spre a observa lipsurile şi să te deprimi.
Horoscop 20 iulie Rac

Inspiraţia, imaginaţia, creativitatea sunt atuurile tale cele mai de preţ şi ar fi bine să te foloseşti din plin de ele, mai ales că ziua se anunţă intensă. Ai parte de experienţe care-ţi forţează limitele.

Horoscop 20 iulie Leu

Fă-ţi un bine şi ia puţină distanţă de la agitaţie, şi de la problemele pentru a-ţi găsi pacea interioară. Azi poţi avea parte de momente cu adevărat magice, dacă te rezumi la a observa numai lucrurile positive.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: zodii astre investitii Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close