Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 20 mai. Luna își continuă drumul în Scorpion. Perioadă bună pentru reglarea conturilor

Horoscop zilnic, 20 mai. Luna își continuă drumul în Scorpion. Perioadă bună pentru reglarea conturilor

Horoscop zilnic, 20 mai. Luna își continuă drumul în Scorpion. Perioadă bună pentru reglarea conturilor
20 Mai 2016   •   07:34

Berbec

Pentru tine, ziua de astazi poate fi una axata pe latura materiala a vietii. Luna isi continua drumul prin Scorpion, in zona resurselor altora, semn ca ar fi bine sa reglezi niste conturi cu parteneri sau institutii de stat.  Pe de alta parte, sunt posibile alegeri inspirate in ce priveste cariera si chiar avantaje si favoruri pe care cineva ti le fac astazi.

Taur

O zi foarte potrivita pentru socializare, dar si pentru a relua/discuta unele idei si proiecte din trecut. Luna plasata in zona imaginii si a parteneriatelor te ajuta foarte mult sa ajungi la oamenii potriviti pentru orice ti-ai propus sa faci. Mai mult decat atat, astazi te bucuri de admiratie, recunoastere, laude si apreciere. Asta te ajuta sa privesti cu mai mult optimism viitorul.

Gemeni

Excelenta zi pentru a te lasa inspirat si a face niste demersuri in sensul afirmarii profesionale sau promovarii unui proiect. Chiar daca inca intampini tot felul de bariere, ideile vin pe banda rulanta iar tu esti tot mai optimist. Cert este ca initiativele tale sunt laudabile si nu vor trece neobservate de catre persoanele de decizie din sfera profesionala.

Rac

E clar ca in aceasta perioada se produc schimbari majore, mai ales in privinta conceptiilor, crezurilor, convingerilor despre viata si despre viitor. Mentalul superior este stimulat, setea de cunoastere si dorinta de umplere a unor lacune sunt foarte intense. Astazi esti foarte inspirat si mult mai sigur pe ceea ce vrei sa faci de acum incolo cu viata ta. O persoana pe care o intalnesti ar putea sa-ti vanda un pont grozav sau sa te inspire cu o idee originala.

Leu

Astazi te intereseaza siguranta materiala, a ta si a familiei tale. Asa ca nu e exclus sa faci niste calcule, sa vezi cum stai cu bugetul si cum iti poti acoperi cheltuielile si eventualele capricii pe care doresti sa ti le satisfaci. Daca "nu-ti iese stamba la cot", stai fara grija, cineva din familie vine cu solutia sau cu o mana de ajutor. Pe de alta parte, astazi poti avea parte de tot felul de chilipiruri si favoruri.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close