Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie. Banii sunt principala preocupare a zilei

Horoscop zilnic, 21 iulie. Banii sunt principala preocupare a zilei

Horoscop zilnic, 21 iulie. Banii sunt principala preocupare a zilei
21 Iul 2016   •   08:13

Berbec

O zi dinamică la capitolul prieteni si protectori. Intalniri, discutii, vesti care de care mai interesante, dar si dispute pe masura. Se pare ca exista anumite detalii legate de cariera sau imaginea ta in societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten iti poate spune în mod obiectiv cum te raportezi tu la indatoririle sociale si ce ar trebui sa faci pe viitor.

Taur

Ocupă-te de aspectele profesionale si de imaginea ta publică. Exista chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ti l-ai construit pana cum sta pe baze nesigure, fiind gata-gata sa se darame. Șefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum iti indeplinesti sarcinile sociale. Sunt posibile reprosuri. Spre seara detaseaza-te de cotidian și plimba-te in aer liber.

Gemeni

Esti interesat de cele petrece in afara granitelor tarii. Relatia cu strainatatea este in prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru calatorii in tinuturi indeparte sau pentru studii pe termen lung. Indicat ar fi sa iti imbuntatesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de arta sau de turism. In a doua parte a zilei organizeaza o intalnire cu cei dragi.

Rac

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor. Daca se pune problema unei despartiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau dinspre rude.

Leu

Apar noutăți în plan partenerial. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru că nu e cazul sa indepartezi pe cineva.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close