Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii și Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la sănătate, Balanțele la prieteni

Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii și Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la sănătate, Balanțele la prieteni

Horoscop zilnic, 21 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru mai multe zodii. Gemenii și Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la sănătate, Balanțele la prieteni
21 Mai 2018   •   08:51

Horoscop zilnic, 21 mai. O zi a orgolilor astăzi, obținem ceea ce ne dorim, însă fără violență, ci prin argumente raționale.

Horoscop zilnic, 21 mai. Berbecii: Pot avea discuții legate de bani sau de procese profesionale cu șefii lor. Nu au voie să aibă ieșiri temperamentale cum sunt tentați.

Horoscop zilnic, 21 mai. Taurii: Au vorbele la ei și asta îi poate duce la înțelegeri, contracte pe termen lung foarte avantajoase, însă în familie lucrurile nu merg foarte bine.

Horoscop zilnic, 21 mai. Gemenii: Atenție la sănătate, dar și la vorbele celor din jur. Nu tot ceea ce auziți trebuie transmis sau crezut. În schimb banii sunt foarte bine aspectați în această zi.

Horoscop zilnic, 21 mai. Racii: Prietenii sunt de mare ajutor, se pot baza pe diverși suporteri și asta este foarte important în acest moment. Nu au voie să cheltuiească deși tânejesc să-și cumpere ceva sau să facă un cadou.

Horoscop zilnic, 21 mai. Leii: Foarte mult orgoliu și riscă ieșiri neadecvate, mai ales în fața șefilor, în schimb dacă se temperează și cer sfatul unui specialist au reacții mult mai bune.

Horoscop zilnic, 21 mai. Fecioare: Atenție la sănătate și să lase timiditatea la o parte, sunt într-o formă foarte bună și pot să-și promoveze rezultatele profesionale și cunoștințele dobândite.

Horoscop zilnic, 21 mai. Balanțe: Atenție la prieteni, sunt nemulțumiți poate pentru că nu sunt ascultați sau nu sunt susținuți în acest moment. De asemenea sunt supărați și pe libertățile pe care și le iau partenerii de viață. Se recomandă și pentru ei mai mult tact.

Horoscop zilnic, 21 mai. Scorpionii: Sunt foarte autoritari și așa este bine în această zi, dar trebuie să aducă argumente, să explice oamenilor cu care colaborează ce au de făcut, pentru că doar cu impunerea nu ajung prea departe.

Horoscop zilnic, 21 mai. Săgetătorii: Trebuie să fie atenți la cuvinte și la acte scrise, pentru că acolo ceva nu este în ordine. Și cineva s-ar putea să le reproșeze o greșeală, o eroare, care trebuie neapărat corectată.

Horoscop zilnic, 21 mai. Capricornii: Se gândesc la bani și mai ales la pierderi financiare. Pot fi nemulțumiți de felul cum decurg în acest moment lucrurile, unii sunt nemulțumiți de parteneri și de cheltuielile partenerilor, discuții mari în familie.

Horoscop zilnic, 21 mai. Vărsătorii: Este o zi care le aduce popularitate și publicitate, dar nu tot ce doresc să facă sau cum doresc să facă este apreciat de cei din jur. Așa că măsura este cheia lucrurilor.

Horoscop zilnic, 21 mai. Peștii: Foarte bună zi pentru acțiuni curajoase în domeniul profesional, se pot băga chiar în activități pentru care nu au o pregătire suficientă, dar curajul poate suplini, așa încât îndrăzneală pentru astăzi.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close