Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 23 august. Luna aduce beneficii pentru majoritatea zodiilor

Horoscop zilnic, 23 august. Luna aduce beneficii pentru majoritatea zodiilor

Horoscop zilnic, 23 august. Luna aduce beneficii pentru majoritatea zodiilor
23 Aug 2016   •   08:03

Berbec

Iata o zi fructuoasa, eficienta, cu rezultate foarte bune in plan profesional si financiar. Luna este situata in Taur, in zona banilor proveniti din munca proprie. Aspectele pe care le formeaza, cu planetele din zona puterii si cea a muncii, sunt foarte frumoase, ceea ce inseamna ca astazi poti gasi niste solutii excelente, pentru a te redresa financiar, dar si pentru a-ti asigura o crestere a veniturilor pe termen lung.

Taur

Te simti in elementul tau. Luna iti traverseaza zodia si te face foarte atent la interesele si nevoile personale. Cu alte cuvinte, astazi stii foarte bine sa-ti urmaresti scopurile, fiind foarte practic si creativ. Recomandarea mea este sa fii atent la toate resursele interioare pe care le poti exploata, pentru ca demersurile de astazi iti pot aduce un castig, in urmatoarea perioada.

Gemeni

Ori de cate ori Luna trece prin Taur, urmarim un castig, un beneficiu. In cazul tau, castigul este de natura launtrica, tine de echilibrul interior, dar si de stabilitatea emotionala si materiala, a ta si a familiei. Obtii ce-ti doresti, prin discretie, toleranta, compasiune. Cu alte cuvinte, ziua de astazi nu e propice pentru actiune, ci pentru introspectie, rabdare, acceptare a tot ce este.

Rac

O zi frumoasa, in care Luna activeaza zona prietenilor si sustinatorilor. Se pare ca, in cazul tau, beneficiile acestei zile, materiale sau de alta natura, tin de diplomatie, receptivitate, cooperare armonioasa. Asadar, relatiile sociale devin extrem de importante. E bine sa nu ratezi nicio intalnire si sa spui prezent la orice invitatie, pentru ca informatia este vitala, dar si pentru ca se pot lega parteneriate extrem de fructuoase si solide.

Leu

Cu Luna plasata in zona puterii, ziua de astazi se prefigureaza a fi favorabila oricarui demers de afirmare sociala si profesionala. O discutie cu un sef, o decizie legata de cariera ta, rezultatele foarte bune obtinute intr-un proiect, toate duc la cresterea credibilitatii, dar si a veniturilor. Ideile exprimate astazi sunt ca niste seminte semanate intr-un pamant fertil. Vor da roade materiale in scurt timp.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close