Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 23 ianuarie. Zodia care pierde bani în această zi

Horoscop zilnic 23 ianuarie. Zodia care pierde bani în această zi

Horoscop zilnic 23 ianuarie. Zodia care pierde bani în această zi
22 Ian 2018   •   20:53

Horoscop 23 ianuarie 2018. Berbec

Astrele vă recomandă să aveți grijă de bani pentru că e posibil să înregistrați niște pierderi. Încercați să nu faceți achiziții nechibzuite.

Taur

Azi ai parte de contacte si conversații utile. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar te va satisface. O zi perfectă.

Gemeni

Cu simțul diplomației și farmecul de care dispuneti, vă puteți îmbunătăți imaginea în cercul profesional. O să vi se încredințeze o funcție mai dificilă.

Rac

Prietenii vin cu o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de această ocazie, pentru a face cunoştinţă cu persoane care îți vor îmbogăți viața.

Leu

Astăzi veți fi preocupați de unele probleme financiare, care se vor rezolva, cu puțin noroc, abia săptămâna viitoare. Sentimental stai foarte bine.

Fecioară

Azi vei afla lucruri interesante şi îmbucurătoare. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în probleme lipsite de importanţă.

Balanță

Chiar dacă unele încurcături ce  apar,  vi se par greu de trecut, încrederea în sine vă ajută sa treceți cu bine peste aceste momente dificile.

sursa: Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: zodiac Horoscop Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close