Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 24 august. Taurii sunt dezamăgiți de prieteni

Horoscop zilnic, 24 august. Taurii sunt dezamăgiți de prieteni

Horoscop zilnic, 24 august. Taurii sunt dezamăgiți de prieteni
24 Aug 2016   •   08:17

Berbec

Luna se afla in continuare in Taur, activand zona banilor si posesiunilor materiale, semn ca si astazi e necesar sa te concentrezi asupra beneficiilor pe care le-ai putea aduce in viata ta, prin valorizarea aptitudinilor si calitatilor. Asadar, ai incredere in tine, in ce poti si stii sa faci. E important sa stii sa "te vinzi", sa-ti evaluezi corect munca.

Taur

Chiar daca in aceasta perioada poti avea parte de unele dezamagiri de la prieteni, tot din cercul de prieteni pot veni si idei ingenioase, ca sursa de inspiratie pentru proiecte viitoare aducatoare de beneficii. Luna se afla si astazi in zodia ta, invitandu-te sa fii mai atent la nevoile tale, la interesele personale, precum si la modalitatile prin care te poti exprima cel mai bine. O zi buna si pentru a te preocupa de imagine.

Gemeni

E clar ca te afli intr-o perioada de profunda introspectie, care, chiar daca nu se pliaza pe firea ta, iti poate aduce multe raspunsuri importante. De aceea, ar fi bine sa-ti creezi o zi linistita, cu cat mai putin agitatie, ca sa poti medita in tihna. Totul este sa ai rabdare, chiar daca mai apar si evenimente neasteptate. Ia tot ce se intampla ca pe o consecinta a gandurilor si actiunilor tale trecute.

Rac

Si astazi relatiile sociale, comunicarea, schimbul de informatii, sunt foarte importante. Este o zi care aduce clarificari, multe conversatii si conexiuni. De altfel, recomandarea mea este sa ramai in stransa legatura cu prietenii sau cu acei oameni pe care urmaresti sa-i cointeresezi in planurile si aspiratiile tale. Poti fi o sursa de inspiratie valoroasa, asa ca nu e momentul sa taci. Beneficiile materiale tin, in continuare, de capacitatea de a te promova.

Leu

O zi numai buna pentru a reorganiza un proiect, a face renegocieri, a relua o discutie cu un sef sau un colaborator, a gasi mijloace eficiente pentru a pune in aplicare o idee de afacere. S-ar putea ca varianta de desfasurare pe care o alegi astazi, in privinta unui proiect mai vechi, sa aiba un plus de originalitate si sa fie mai avantajoasa, din punct de vedere material, dar si din punct de vedere al satisfactiilor profesionale.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close