Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 24 ianuarie. Leii vor avea întâlniri de afaceri

Horoscop zilnic, 24 ianuarie. Leii vor avea întâlniri de afaceri

Horoscop zilnic, 24 ianuarie. Leii vor avea întâlniri de afaceri
de S.T.    |    24 Ian 2017   •   09:19

Berbec

Trebuie să te ocupi de bani, de tot ce ţine de partea financiară. Nu înseamnă că e un lucru bun sau rău. Pur şi simplu, trebuie să tragi linie şi să vezi unde te situezi.

Taur

Toate discuţiile de azi vor fi pe teme legate de călătorii. Vei cunoaşte o persoană fascinantă carea călătorit mult şi care plănuieşte o altă ieşire. Poate i te alături. Ţi-ar prinde bine.

Gemeni

Când vei ajunge acasă, îţi vei da seama că locuinţa ta are nevoie de îmbunătăţiri. Nu e vorba de renovat, ci de lucruri legate de decor. Pune-te pe treabă cât timp ai inspiraţie.

Rac

Gândurile legate de familie, cămin şi sănătate vor pune monopol pe starea ta psihică. Eşti concentrat atât de mult pe muncă uneori, încât uiţi complet de viaţa personală.

Leu

Vei fi indispus toată ziua după aflarea veştii că trebuie să trebuie să iei cina cu un partener de afaceri, sau cu un superior care va veni cu o propunere pentru tine.

Fecioară

Chiar dacă te consideri o persoană raţională şi cu picioarele pe pământ, intuiţia te va lovi atât de tare încât nu o poţi ignora şi vei lua decizii bazate pe ea.

Citește continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac astre
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close