Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 27 august. Zile bune la sfârșitul săptămânii

Horoscop zilnic, 27 august. Zile bune la sfârșitul săptămânii

Horoscop zilnic, 27 august. Zile bune la sfârșitul săptămânii
27 Aug 2016   •   08:25

Berbec

Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei săpătmâni. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Daca se pune problema achizitionarii sau vânzării unor bunuri patrimoniale sunt momente prielnice pentru informare și dialog cu cei dragi. Totul va iesi cum planifici.

Taur

Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săpătmâni. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt frecvente, astfel că poti afla vesti interesante. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. Rezervă momente pentru odihnă, lectură, vizionarea unor filme bune sau vizitează in târg de sezon. Cheltuieli neașteptate pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori.

Gemeni

Weekend-ul este potrivit cumparaturilor si verificarii bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de imbunatatirea conditiilor de munca sau a remuneratiei aferente. Evita cheltuielile extravagante sau speculatiile legate de banii pe care-i vei avea undeva candva. Însă, detașează-te de problemele vietii cotidiene si odihnește-te.

Rac

Zile bune la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de energie, spor in toate si poti duce la bun sfarsit tot ce iti propui pentru astazi. Tendinta de a exagera este la cote inalte, fie ca este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evita implicarea in treburile celorlalti. Rezervă moment pentru odihnă, dialog interior și plimbări ușoare în aer liber.

Leu

Ai nevoie de multa discretie si retragere din forfota vietii la sfârșitul acestei sptămâni. Energia vitala este la cote scazute, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile usoare. Pentru că sănătatea este vulnerabilă foloseste remedii naturiste pentru ameliorarea stărilor tensionate sau a unor afecțiuni care te necăjesc. Relaxează-te și ai încredere că totul va fi bine.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close