Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 27 iunie. Gemenii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 27 iunie. Gemenii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 27 iunie. Gemenii se pot confrunta cu probleme de sănătate
26 Iun 2018   •   23:06

Horoscop 27 iunie Berbec

Este o zi pe placul vostru, în care schimbările conturează un mediu prielnic interesului pentru nou. Variaţia va stimulează imaginaţia şi umorul.Părerile celorlalţi nu vă influenţează în mod deosebit.

Horoscop 27 iunie Taur

Discreţia vă oferă astăzi protecţia ideală împotriva surselor de stres create de colegii de serviciu. Cu cât veţi fi mai calm, cu atât vor păstra ei mai mult distanţă. Starea de spirit este în general bună.

Horoscop 27 iunie Gemeni

Astăzi este foarte posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate. Dificultăţile fac şi ele parte din viaţă. Încercaţi să vă conservaţi energia şi să apreciaţi momentele simple şi plăcute ale fiecărei zile.

Horoscop 27 iunie Rac

Chestiunile de ordin practic vă ajută astăzi să vă păstraţi mintea limpede. Sunteţi în formă pentru că cineva drag vă răsfaţă. Nişte veşti din zona afacerilor se lasă încă aşteptate. Nu disperaţi, totul va fi bine.

Horoscop 27 iunie Leu

În această perioadă aveţi nevoie de mai multă interactiune umană, contactul cu alte persoane vă va dinamiza, vă va binedispune şi încărca pozitiv. Încercaţi să fiţi mai receptivi la propunerile celorlalţi.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close