Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 29 iulie. Miercuri, o zi interesantă pentru nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 29 iulie. Miercuri, o zi interesantă pentru nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 29 iulie. Miercuri, o zi interesantă pentru nativii zodiacului
Sursa foto: Foto: http://lyla.ro
29 Iul 2015   •   09:34
Zi de miercuri interesanta pentru nativii zodiacului, mai ales din punct de vedere financiar. Multi dintre ei reusesc sa faca rost de fonduri neasteptate.

BERBEC – horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Zi agitata miercuri pentru Berbeci din cauza unor probleme de natura amoroasa. Nativii acestei zodii se trezesc cu o serie de vesti destul de proaste din partea persoanei iubite.

TAUR – horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Taurii incearca miercuri sa faca in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea la locul de munca. Din pacate, nu reusesc sa faca acest lucru iar toate intentiile lor bune ajung sa fie criticate de catre sefi.

GEMENI
– horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Zi minunata de miercuri pentru Gemeni, care se simt foarte energizati si plini de siguranta. Nativii acestei zodii trec printr-o perioada minunata, din toate punctele de vedere.

RAC – horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Racii au miercuri una dintre cele mai bune zile ale acestei saptamani, datorita unor vesti minunate venite din partea unor membri ai familiei aflati peste granita. Isi dau seama ca au parte de suport si ajutor din partea rudelor.

LEU – horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Leii reusesc miercuri sa se odihneasca, dupa ce in ultimele zile au avut destul de mult de muncit. Nativii acestei zodii se bucura de timpul liber pe care il au si il dedica rasfatarii personale.

FECIOARA – horoscop zilnic 29 iulie, miercuri

Fecioarele se confrunta miercuri cu probleme de natura sentimentala, din cauza ca persoana iubita le da de inteles ca ar fi cazul sa isi puna ordine in viata. Din pacate, nu isi dau seama exact ce ar trebui sa faca asa ca e posibil sa aiba parte de certuri pe seara.

Continuarea pe Lyla.ro


×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac Horoscop zodie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close