Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 3 august. Luna în Leu activează zona sufletului

Horoscop zilnic, 3 august. Luna în Leu activează zona sufletului

Horoscop zilnic, 3 august. Luna în Leu activează zona sufletului
03 Aug 2016   •   08:45

Berbec

Luna in Leu se aseaza in zona inimii si a creativitatii. Acum ti se deschid noi perspective, poti semana noi seminte in ce priveste o relatie amoroasa sau un proiect pe care-l iubesti. E timpul pentru o evaluare atenta a dorintelor tale si a atitudinii, urmata de intentii noi si o mai mare deschidere a inimii, astfel incat sa privesti totul prin ochii iubirii.

Taur

Luna in Leu activeaza zona sufletului si a caminului, prin urmare energia acestei zile te sprijina sa-ti stabilesti noi prioritati si poate sa revizuiesti ceva in relatiile cu cei dragi. E timpul pentru mai mult confort, mai multa bucurie acasa si in interiorul tau. Vezi ce e nevoie sa fii, sa spui si sa faci, pentru a obtine ce ai nevoie.

Gemeni

Tie iti pot veni idei bune astazi. Ai parte de inspiratie, esti ascultat, dar si tu la randul tau e necesar sa fii receptiv la mesajele primite. Iar daca simti sa schimbi ceva in comunicarea cu ceilalti sau in ce priveste unele relatii si proiecte, fa-o, chiar daca nu stii unde vor duce toate astea. O surpriza placuta poate schimba in sens benefic traiectul unui proiect.

Rac

Foarte multa energie primeste astazi zona finantelor, semn ca e un moment excelent pentru a-ti evalua sansele si a primi cu bratele deschise unele oportunitati. Terenul este fertil, posibilitati noi de avansare si succes exista, insa pentru a produce rezultate s-ar putea sa fie necesar sa corectezi ceva din trecut si sa ai mai multa incredere in ce poti.

Leu

Luna in semnul tau natal aduce un aer si o dorinta de innoire. Fie ca vorbim de atitudine, comportament sau infatisare, e timpul pentru o revizuire, un nou inceput, o intoarcere la tine si la autenticitate. Foloseste-ti creativitatea si asculta-ti intuitia, indiferent daca alegerile tale sunt aprobate sau nu.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close