Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 30 octombrie. Sănătatea ta este vulnerabilă!

Horoscop zilnic - 30 octombrie. Sănătatea ta este vulnerabilă!

Horoscop zilnic - 30 octombrie. Sănătatea ta este vulnerabilă!
Sursa foto: Foto: timescity.com
30 Oct 2015   •   08:22

Horoscop 30 octombrie. Berbec
Esti dornic de a comunica cu multa lume, de a schimba pareri, de a-ti spune ofurile sau pur si simplu de a primi aporbarea celorlalti vizavi de planurile tale de viitor. Insa, unii au cu totul altceva de facut si nu doresc sa-ti ofere companie sau sa te asculte. Selecteaza atent persoanele carora vrei sa te destainui si temele de discutie. O plimbare in aer liber sau prin locurile perferate ti-ar prinde bine.

Horoscop 30 octombrie. Taur
Persoana iubita sau copiii vor apela la tine pentru sprijin financiar. Pretentiile lor depasesc bugetul tau, asa incat foarte usor astazi relatiile dintre voi pot ajunge la tensiuni serioase. Totusi ar fi bine sa discuti pe indelete despre nevoile lor si sa te gandesti in tihna la ele si la modul in care le poti rezolva tu. Insa nu te lasa santajat emotional si nu sustine idei si actiuni nefondate. Mofturile sunt accentuate in aceste zile.

Horoscop 30 octombrie. Gemeni
Ziua iti aduce momente excelente pentru a te ocupa numai de tine si de treburile tale personale. Alcatuieste un bilant al ultimelor patru saptamani, vezi care sunt reusitele, care sunt dezamagirile si gaseste solutii pentru alte reusite sau pentru remedierea neplacerilor. Foarte usor vei descoperi surse si resurse de inspiratie si sprijin in tot ceea ce doresti sa intreprinzi. Totul este sa te fixezi la cateva obiective clare.

Horoscop 30 octombrie. Rac
Sanatatea este vulnerabila si ar fi foarte bine daca te-ai odihni pe indelete. Afectiunile sezoniere isi fac simtita prezenta, insa ascultandu-ti semnalele corpului, indemnurile vocii interioare despre remediile care ar trebui sa le folosesti, vei depasti totul cu bine. Totodata sunt momente bune de a te gandi la noi trasee de viata personala, dar si profesionala. Revelatiile abunda, asa incat urmareste-le cu atentie.

Horoscop 30 octombrie. Leu
Este o zi in care poti stabili detalii ale unor proiecte comune cu prietenii sau sustinatorii din segmentul profesional in care activezi. Discutiile vor fi fructuoase pentru toata lumea. Totusi posibile neintelegeri pot aparea de la resursele financiare si bunurile materiale implicate in lucrul comun. Pe de alta parte, unii te vor provoca pe diverse teme, din amuzament sau din dorinta de a-ti vana ideile.

Horoscop 30 octombrie. Fecioara
Traversam o perioada in care poti lucra la imaginea ta in ochii celorlalti si la consolidarea statutului socio-profesional. Te pot afirma usor in discutiile colegiale la serviciu, insa este bine sa iti pregatesti atent interventiile in cadrul reuniunilor oficiale. De asemenea si in mediul familial ai sanse sa primesti aplauze, fie pentru ca ajuti un membru al familiei intr-o chestiune materiala, fie ca oferi sfaturi pertinente.

Horoscop 30 octombrie. Balanta
Visatul cu ochii deschisi este una din activitatile tale preferate pe parcursul intregii zile. Insa, indatoririle cotidiene te vor chema la rampa si va trebui sa le rezolvi. Fii prudent vizavi de locul de munca, pentru ca in culise exista tot soiul de faceri si prefaceri, care vor iesi la iveala in curand. Discutiile cu cineva din antutrajul apropiat te vor ajuta sa-ti clarifici trasee noi de abordare a situatiile si relatiilor in care esti implicat.
Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: zodiac sănătate zodii Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close