Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poți intra în grații Balanțelor

Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poți intra în grații Balanțelor

Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poți intra în grații Balanțelor
05 Sep 2016   •   08:07

Berbec

În prima parte a zilei poți pune la punct detalii ale colaborărilor în care ești implicat sau detalii privitoare la relația cu partenerul de viață ți de afaceri. Chiar dacă există tensiuni între tine și ceilalți, lasă-le deoparte și susține-ți punctele de vedere. După-amiază te vei simți mai bine. Intervin cheltuieli comune majore, atât în plan personal cât și profesional.

Taur

Mult de lucru la serviciu, dar și acasă mai sunt treburi restante. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile situații bulversante, refuzul unor colegi de a coopera și discuții sterile. Alege prioritățile și evită implicarea în treburi care nu te privesc. Ai nevoie de o reevaluare a situației profesionale și a modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.

Gemeni

Tensiuni în relațiile sentimentale! Se recomandă prudență, deoarece riști, fără rost, să strici situații bune. Ziua este favorabilă desfășurării activităților ușoare, recreative alături de oameni dragi și de încredere. Evită discuțiile contradictorii și a avea așteptări prea mari de la alții. Nevoia de afecțiune și de gesturi trandre îți va fi satisfăcută la momentul potrivit.

Rac

Ești solicitat de către membrii familiei sau de rezolvarea urgentă a unor treburi gospodărești. Însă dinspre locul de muncă apar situații neprevăzute care îți răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate! Secretul constă în a-ți stabili prioritățile și a acționa în consecință. Spre seară te vei bucura de odihnă alături de cei dragi.

Leu

Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, astfel că ar fi bine să eviți discuțiile ample, luarea deciziilor și semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Revizuiește-ți relațiile cu anturajul apropiat și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări ușoare în aer liber și pentru a citi o carte bună.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close