Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 8 august. Gemenii sunt maeștri de ceremonie

Horoscop zilnic, 8 august. Gemenii sunt maeștri de ceremonie

Horoscop zilnic, 8 august. Gemenii sunt maeștri de ceremonie
08 Aug 2016   •   08:23

Berbec

Este bine sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Esti foarte combativ si poti rani cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce-ți doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari.

Taur

O zi cu multa agiatie la serviciu. Ai vrea tu sa rezolvi cat mai multe, insa nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii au plecat deja in concediu. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului și aparatului renal.

Gemeni

Tu esti maestrul de ceremonii astazi pentru intregul Zodiac. Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada iti poate crea neplaceri in relatia cu persoana iubita. Fii prudent, dozeaza-ti euforia si incearca sa tii cont si de starile celorlalti. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Rac

O zi buna pentru curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achizitionarii unor bunuri patrimoniale. Tendinta ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional in detrimentul vietii personale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu rabdare si discernamant vei rezolva totul cu brio.

Leu

Astazi esti mai mult pe drumuri. Se intrezaresc vesti interesante, dar acorda-le atentie doar celor care iti sunt de folos. Pe de alta parte sunt momente bune de a te gandi la parcurgerea unor forme de scolarizare pe termen scurt, care te vor ajuta, foarte curand sa obtii un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi. Relaxează-te alături de cei dragi!

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close