Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 8 septembrie. Zi de marţi agitată

Horoscop zilnic - 8 septembrie. Zi de marţi agitată

Horoscop zilnic - 8 septembrie. Zi de marţi agitată
Sursa foto: Foto: www.medium-voyance.com
08 Sep 2015   •   09:22
Zi de marti agitata din cauza unor evenimente mari ce se apropie in viata tuturor nativilor zodiacului. Uniii dintre ei se vor afla in impas si trebuie sa gaseasca solutii rapide.

BERBEC – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti destul de grea pentru nativii din berbec din cauza unor greutati neasteptate, de natura financiara. Nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa gaseasca solutii pentru problemele lor, altfel risca sa intre in impas.

TAUR – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Taurii incearca marti sa repare relatia cu persoana iubita. Nativii acestei zodii se confrunta cu probleme amoroase de prea multa vreme, asa ca incearca sa faca in asa fel incat sa rezolve ce au stricat in trecut.

GEMENI – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru nativii din Gemeni. Au parte de noroc pe toate planurile iar relatia cu persoana iubita pare sa fie din ce in ce mai puternica si mai stabila, avand in vedere ca au planuri ferme pentru viitor.

RAC – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Racii primesc vesti minunate marti cu prievire la o reusita imensa din punct de vedere financiar. De acum incolo, viitorul lor va fi asigurat si vor reusi sa isi duca la bun sfarsit toate visele.

LEU – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Leii reusesc marti sa se odihneasca si sa isi puna oridne inplanurile pe care le au, din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii au mare noroc si in ceea ce priveste oportunitatea unui loc de munca.

FECIOARA – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Fecioarele se bucura marti de toata atentia persoanei iubite iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa se simta din ce in ce mai impliniti. Fiecare moment pe care il petrec alaturi de persoana iubita ii face sa se simta din ce in ce mai apreciati pe nativii acestei zodii.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close