Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 9 septembrie. Zi agitată pentru toţi nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 9 septembrie. Zi agitată pentru toţi nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 9 septembrie. Zi agitată pentru toţi nativii zodiacului
09 Sep 2015   •   10:12
Zi de miercuri agitata pentru toti nativii zodiacului din cauza unor schimbari, fie in bine fie negative, pe plan amoros si pe plan financiar.

BERBEC


Zi de mierucri agitata pentru nativii din Berbec, din cauza ca persoana iubita da semne ca ar vrea sa incheie relatia. Nativii acestei zodii fac tot posibilul sa salveze ce a mai ramas.

TAUR

Taurii dau de probleme financiare destul de mari miercuri, din cauza ca nu reusesc sa isi organizeze veniturile. Se gasesc in situatia de a trebui sa riste mult, pentru a se stabiliza financiar.

GEMENI

Zi de miercuri minunata pentru Gemeni, plina de vesti bune pentru toate planurile. Nativii acestei zodii pun la cale un eeniment maret alaturi de persoana iubita si acest eveniment va iesi exact asa cum isi doresc.

RAC

Racii au si ei o zi de miercuri foarte buna, mai ales din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii primesc unele dintre cele mai bune vesti cu privire la o suma mare de bani pe care urmeaza sa inceapa sa o perimeasca periodic, in foarte scurt timp.

LEU

Leii reusesc miercuri sa isi faca ordine in planuri, avand in vedere ca se pregatesc pentru o calatorie pe care o asteapta de multa vreme. Nativii acestrei zodii sunt foarte fericiti ca vor face acest lucru.

FECIOARA

Fecioarele intampina miercuri destul de multe probleme cu persoana iubita, ceea ce le face sa inceapa sa se intrebe daca nu cumva ar fi cazul sa cautre o relatie noua.

Continuarea pe Lyla.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close