Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic. Se anunţă un week-end amoros. Care sunt zodiile vizate

Horoscop zilnic. Se anunţă un week-end amoros. Care sunt zodiile vizate

Horoscop zilnic. Se anunţă un week-end amoros. Care sunt zodiile vizate
Sursa foto: Foto: mamiverse.com
de M.Z.    |    11 Sep 2015   •   08:31
Zi de 11 septembrie interesantă pentru toţi nativii zodiacului. Se petrec unele dintre cele mai ciudate evenimente pe plan amoros, mai ales pe perioada week-endului.

 
BERBEC – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Ziua de vineri este premergătoare unui week-end destul de capricios pentru nativii din Berbec. Acest lucru este cauzat de faptul că vineri nativii acestei zodii au parte de o surpriză destul de neplacută din partea persoanei iubite. Acest lucru va face ca pe parcursul întregului week-end să încerce să remedieze situaţia.
 
TAUR – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Taurii sunt plini de energie vineri şi au mare chef de muncă. Acest lucru nu va trece neobservat de către superiori care îşi vor arăta aprecierea faţă de nativii acestei zodii. În week-end, Taurii vor sărbători reuşitele zilei de vineri.
 
GEMENI – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Zi de vineri şi un week-end total relaxante şi frumoase, din toate punctele de vedere, pentru nativii din Gemeni. Aceştia se bucură de reuşite pe toate planurile, ceea ce îi face să fie mult mai optimişti în ceea ce priveşte viitorul apropiat.
 
RAC – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Racii află veşti bune cu privire la starea proprie de sănătate vineri. Nativii acestei zodii îşi dau seama că eforturile de a îşi curăţa organismul, pe care le-au depus în ultima vreme, încep să dea roade. Aşa că în week-end vor sărbători aceste veşti în sânul familiei.
 
LEU – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Leii au o zi de vineri şi un week-end destul de ocupate şi de pline, însă acest lucru nu-i nemulţumeşte. Mai mult decât atât, sunt destul de fericiţi datorită faptului că se simt împliniţi în absolut tot ceea ce fac.
 
FECIOARA – horoscop zilnic 11 septembrie, vineri şi pentru week-end
 
Fecioarele au parte vineri de o serie de probleme de natură amoroasă, însă apele se vor calma spre seară. În week-end vor încerca să discute cu persoana iubită pentru a afla dacă relaţia în care se află poate fi salvată cumva.
 
Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close