Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodia alături de care poți face mulți bani

Horoscop. Zodia alături de care poți face mulți bani

Horoscop. Zodia alături de care poți face mulți bani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iun 2018   •   09:17

Acestea sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcţie de zodiile partenerilor!

Berbec
Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Taur
Parteneri de afaceri: Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop care vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii, pentru că vor găsi în aceştia partenerii perfecţi, cu atât mai mult dacă este vorba de domenii precum: finante-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educaţie.

Gemeni
Parteneri de afaceri: Leii, Fecioarele şi Peştii sunt nativii cu care gemenii funcţionează foarte bine în afaceri. Pentru o reuşită, gemenii ar trebui să se ocupe de PR şi advertising, de fapt, de tot ce ţine de comunicare în firmă, însă ar trebui să stea departe de cifre şi tot ceea ce implică birocraţie.

Rac
Parteneri de afaceri: Capricornii, Peştii şi Scorpionii sunt nativii pentru care un parteneriat cu racii înseamnă succes.

Leu
Parteneri de afaceri: Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii bani afaceri
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close