Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiac chinezesc 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Ce aduce Anul Șobolanului de Metal pentru toate zodiile

HOROSCOP. Zodiac chinezesc 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Ce aduce Anul Șobolanului de Metal pentru toate zodiile

Începând cu 25 ianuarie 2020, în zodiacul chinezesc se va intra în Anul Șobolanului de Metal. Acesta va dura până în 12 februarie 2021, când va începe Anul Bivolului de Metal. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat într-o ”Ediție Specială” la Antena 3, elementele importante pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Ce aduce Anul Șobolanului de Metal pentru toate zodiile
05 Ian 2020   •   23:40

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Sobolan. Șobolanul are echivalent în zodiacul european Săgetătorul. Șobolanul de multe ori chiar dacă nu este cel mai favorizat, face în așa fel încât se strecoară peste tot. În anul 2020, șobolanul va trebui să înțeleagă tot ceea ce înseamnă justiția, dar și chestiunile care îl vor pune în tot felul de situații. Are o adaptabilitate deosebită. Mare atenție la sănătate și carieră. 

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Bivol. În acest nou an al șobolanului, pot să apară tot felul de soluții care îl vor ajuta pe bivol să meargă mai departe. Este nevoie de un echilibru care să existe atât în noi, cât și în mediul în care trăim. Bivolul are echivalentul în horoscopul european vărsătorul. 

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Tigru. Tigrul are echivalent vărsătorul în horoscopul european. Acesta este bine susținut de șobolan. Tigrul este norocos, deoarece stă foarte bine la capitolul sentimentul. De asemenea, este recomandat ”să curețe” agenda de cei care nu îi sunt prieteni cu adevărat.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Iepure. Iepurele are echivalentul în zodia Pești. Astrograma relațională este un instrument bun, însă datorită principiului Yin și Yang aceștia pot forma relații noi, însă unele relații vechi pot dispărea. De asemenea, în zona relațională între șobolan și iepure nu există o compatibilitate bună.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Dragon. Dragonul are echivalentul în zodia Berbec. Acest semn zodiacal va fi pus în situații tot mai diverse. Unii pot avea problemele de sănătate, alții pot să aibă parte de conflicte pe plan sentimental. 

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Șarpe. Șarpele are echivalentul în zodia Taur. Într-un astfel de an, pentru cei care fac lucrurile ca la carte nu vor exista probleme. Însă există și excepții, unii nativi fiind vulnerabili.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Cal. Șarpele are echivalentul în zodia Gemeni. Acești nativi trebuie să fie atenți la drumul pe care și-l construiesc. Unii nativi vor avea parte de probe dure și obstacole.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Capră.. Capra are echivalentul în zodia Rac. Au parte de schimbări în ceea ce privește cariera și zona socială

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Maimuță. Maimuța are echivalentul în zodia Leu. Aceștia sunt ajutați de prorpia inteligență, care îi ajută să rezolve chestiuni dificile. Într-un astfel de an, cei care au afaceri trebuie să fie atenți, deoarece pot întâmpina obstacole în zona profesională. Vor exista situații în care au nevoie de ajutor și deschidere.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Cocoș. Cocoșul are echivalentul în zodia Fecioară. Nativii acestui semn zodiacal sunt analitici și rațional. Este un an în care se poziționează la răscruce de vânturi. Din vară, vor avea parte de momente mai dificile.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Câine. Câinele are echivalentul în zodia Balanță. Cei care iubesc animalele într-un astfel de an vor avea parte de surprize plăcute. Cei care agresează animalele, deși născuți sub semnul zodiacal chinezesc al câinelui vor întâmpina probleme mari. Trebuie să aibă grijă de sănătate.

HOROSCOP. Zodiac CHINEZESC 2020. Anul Sobolanului de Metal pentru Mistreț. Mistrețul are echivalentul în zodia Scorpion. Au un început de an bun, însă trebuie să găsească soluțiile dificile. Mare atenție la tot ceea ce înseamnă acțiuni. Unii nativi acționează impulsiv, alți nativi dau dovadă de descernământ.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Ce aduce Anul Șobolanului de Metal pentru toate zodiile

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Editie Speciala
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close