Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiacul folcloric, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie ești în horoscopul românesc

HOROSCOP. Zodiacul folcloric, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie ești în horoscopul românesc

HOROSCOP. Zodiacul folcloric, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie ești în horoscopul românesc
05 Ian 2019   •   20:26

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre zodiacul folcloric, românesc, așa cum a rămas în tradiția poporului român. Zodiile se calculează în funcție de luna nașterii, de la începutul până la sfârșitul unei luni.

HOROSCOP Țapul, luna ianuarie - persoane foarte îndrăznețe, mândre, harnice, care știu ce vor. Rezolvă lucrurile cu forțe proprii, sunt luptători desăvârșiți când este vorba de atingerea scopurilor personale.

HOROSCOP Udătorul, luna februarie - oamenii care au noroc pe toate planurile, oamenii generoși care sar repede în ajutorul prietenilor, care își împart bucuriile cu ceilalți și alină necazurile altora.

HOROSCOP Peștii, luna martie - persoane generoase, pline de onoare și altruism. Prețuiesc adevărul și corectitudinea, săritori la nevoie, trebuie să li se spună totul în față.

HOROSCOP Berbecul, luna aprilie - agili, bătăioși, aprigi. Nu se dau în lături de la cele mai grele munci. Au o dorință enormă de a câștiga orice provocare. Curaj, îndrăzneală, o mică doză de nebunie.

HOROSCOP Taur, luna mai - încăpățânați constructiv în mare parte, sunt axați pe zodia banului. I se spune ”făcătorul de bani”. Sunt posesivi și se vaită mereu că nu au bani. Mai puțin norocoși pe latura sentimentală. Tind să treacă prin viață și să facă o uniune mai puțin benefică.

HOROSCOP Gemeni, luna iunie - veseli și spontani, trăiesc cu zâmbetul pe buze. Au înclinații spre a găsi mereu soluții pentru orice problemă. Fiind zodie dublă, găsesc mereu alternativă.

HOROSCOP Cancerul, luna iulie - nativi care se mulțumesc cu ce obțin prin propriul efort. Apreciază munca, dar preferă efortul intelectual. Persoane care se dedică în totalitate familiei. Posesivi cu ai lor, să nu le vorbești niciodată de rău un membru al familiei.

HOROSCOP Leul, luna august - soarta le surâde, sunt norocoși prin excelență. Sunt considerați cei mai norocoși nativi ai horoscopului românesc. Ghidați de propriile idei și concepții, oferă de multe ori dragoste necondiționată.

HOROSCOP Fecioara, luna septembrie - firi nestatornice și pline de ambiguitate, au suișuri și coborâșuri. Nu înseamnă că au un destin nefast. Sunt căutătorii perfecțiunii, de care să își lege viața. Au o doză de egoism, dar în spatele lor se ascunde o mare putere de dăruire, dragoste și erotism.

HOROSCOP Cumpăna, luna octombrie - permanentă echilibrare, persoane milostive și iubitoare. Câștigă aprecierea și admirația tuturor. Oameni puternici, echilibrați, cu puterea de a-și face singuri drum în viață. Au grijă să-i ajute mai mult pe alții, decât pe ei. 

HOROSCOP Scorpia, luna noiembrie - tendință de a domina tot ce le iese în cale. Dețin un magnetism ce depășește gradul de înțelegere, doresc de acapara totul, să fie biruitori. Sunt luptători. Aveți grijă - nu acceptă minciuna și pot să fie răzbunători. Legea talionului se aplică pentru ei.

HOROSCOP Arcașul, luna decembrie - iubitor de dreptate și pace, sunt cei mai pozitivi nativi ai zodiacului. Împart totul cu cei din jur, bunătate, veselie. Mai presus de propria personă sunt interesele altora.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close