Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiacul, în funcție de grupa de sânge. Un Taur cu grupa sangvină A iartă, dar nu uită

HOROSCOP. Zodiacul, în funcție de grupa de sânge. Un Taur cu grupa sangvină A iartă, dar nu uită

HOROSCOP. Zodiacul, în funcție de grupa de sânge. Un Taur cu grupa sangvină A iartă, dar nu uită
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    02 Noi 2018   •   13:42

HOROSCOP. Este binecunoscut faptul că dacă te-ai născut sub un anumit semn zodiacal, acesta îţi influenţează viața, personalitatea şi destinul. Ei bine, zodiacul se află în strânsă legătură şi cu grupa sangvină. Astfel, un Rac cu grupa de sânge AB este diferit de unul cu grupa B.

Berbec

Grupa sangvină A

Iau decizii cu inima. Fac doar ceea ce le place,sunt curajoşi şi se entuziasmează uşor. Totodată,dau dovadă şi de impulsivitate. Nu se ghidează după reguli. Sunt buni ascultători şi persoane pe care te poţi baza,căci te ajută necondiţionat. Nu le plac joburile care au aceeaşi rutină zilnică.

Grupa sangvină B

Le place aventura şi au o mare sete de putere. Sunt născuţi să fie lideri. Iubesc cu pasiune şi fac orice pentru persoana iubită. Au un caracter puternic şi îşi propun zi de zi obiective noi. Firi cheltuitoare,nu sunt genul de oameni care să pună banii la ciorap.

Grupa sangvină 0

Dacă te-ai născut sub semnul Berbecului şi ai grupa de sânge 0,principalele trăsături de caracter sunt curajul,impulsivitatea şi atenţia la detalii. Niciodată nu îţi scapă nimic,iar când ai de spus o opinie,chiar poţi fi lipsit de tact. Îţi place să călătoreşti. Aceste persoane nu se lasă dominate de nimeni.

Grupa sangvină AB

Au un entuziasm debordant,dar sunt lipsite de răbdare. Nu le place monotonia şi se plictisesc destul de repede. Sunt şi un pic certăreţe,însă le trece repede şi nu sunt persoane ranchiunoase. Pot lucra în relaţii publice,dar şi în funcţii de coordonare.Într-o relaţie,le place să conducă.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close