Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relații

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relații

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai pasionale relații
10 Aug 2018   •   00:00

Într-o relaţie, discuţia despre păstrarea pasiunii apare destul de des, dar pentru unii pare că lucrurile sunt fierbinţi de la natura. Toată lumea îşi doreşte acest lucru, dar astrologia arată că unii oameni sunt pur şi simplu mai înclinaţi către pasiune.

Acestea sunt zodiile care au cele mai fierbinţi relaţii, conform astrologilor.

Leu
Un partener Leu nu se teme să își exprime sentimentele si aşteaptă să împarţi asta cu el în relaţie. Dacă rămâi cu ei o lungă durată, nu o să ştii niciodată ce te aşteaptă. Asta face lucrurile interesante, chiar dacă nu este tot timpul perfect. Leii sunt una dintre cele mai generoase, romantice şi pasionale zodii, chiar dacă tind să fie dramatici.

Dramatismul lor are legătură cum modul în care exprimă cât de extraordinari sunt şi cât de îndrăgostiţi sunt de tine. Dacă esti OK cu asta, Leii o să te răsplătească, exprimându-se deschis către tine. 

Balanţă
Semnul de aer care este cu siguranţă în competiţie cu zodiile de foc pentru păstrarea pasiunii într-o relaţie. Balanţele au aptitudini de supravieţuire incredibile, care le fac iubitori şi pasionali, muncind foarte tare ca să se mulţumească pe ei, dar şi pe partenerii lor. În plus, când o ceartă apare, pasiunea acoperă partea lor delicată. Nativii Berbec au tendinţa să fie certăreţi, dar revin la firea lor corectă si blândă destul de repede.

Săgetător
Relaţia cu un nativ Săgetător este plină de entuziasm datorită dorinţei nesăţioase pentru aventură. Atunci când un nativ Săgetător este într-o relaţie, el o să vrea să călătorească în toată lumea cu partenerul său şi să exploreze necunoscutul, lucru care ţine aprinsă flacăra pasiunii.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii pasiune
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close