Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care au noroc colosal în această primăvară

HOROSCOP. Zodiile care au noroc colosal în această primăvară

20 Ian 2020   •   13:23
HOROSCOP. Zodiile care au noroc colosal în această primăvară

Primăvara anului 2020 va fi perfectă pentru îndeplinirea planurilor, pentru a crea relaţii noi cu oameni necunoscuţi, pentru a risca şi a ne asuma fiecare acţiune pe care o facem. Fiind anotimpul renaşterii al anului 2020, mai multe zodii vor avea parte de un noroc colosal, pe care este bine să îl fructifice cât mai mult.

Astfel că taurii, racii, balanţele, scorpionii, capricornii  şi peştii se vor bucura de veşti foarte bune din partea astrelor şi vor afla ce bine le va merge în această primăvară. Taurii se vor bucura de marele premiu, pe care îl vor câştiga datorită unui noroc uriaş, şi vor ajunge mici vedete prin interviurile pe care le vor da şi prin emisiunile televizate la care vor fi invitaţi. Scorpionii sunt cei care vor avea ocazia să îşi întâlnească marea dragoste, cu care vor forma o familie curând, şi alături de care îşi vor petrece întreaga viaţă.

Noroc colosal pentru Tauri: 21 aprilie – 20 mai

Taurii se numără printre zodiile care vor avea parte de un noroc colosal în această primăvară. Aceştia vor primi veşti minunate în ceea ce priveşte starea de sănătate. Vor afla că ceea ce li s-a spus până acum, nu a fost decât un diagnostic greşit.

Se vor putea bucur în continuare de viaţă fără a mai avea vreo restricţie. Important este faptul că vor reuşi să câştige procesul pe care îl vor deschide şi vor primi înapoi toţi banii pe care i-au cheltuit, precum şi daune morale. Primăvara va fi înfloritoare la propriu şi la figurat pentru nativii din zodia taur, care vor simţi că se vor naşte a doua pară şi că vor putea să ia viaţa de la început. Ar fi bine ca aceştia să înceapă cu o vacanţă, care să îi ajute să se relaxeze şi mai mult, prin care să profite de norocul colosal pe care viaţa l-au adus la picioarele lor.

Noroc colosal pentru Raci: 22 iunie – 22 iulie

Chiar daca este de necrezut, nativii din zodia rac vor câştiga premiul cel mare, în urma înscrierii la câteva jocuri de noroc. Cu toate că racii considerau acest „sport” o pierdere de timp, iată că li se va demonstra că imposibilul poate fi atins.

Citeste articolul complet pe Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop bani noroc
Parteneri
x close