Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își găsesc greu de muncă. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Zodiile care își găsesc greu de muncă. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP.  Zodiile care își găsesc greu de muncă. Vezi dacă te afli printre ele
24 Apr 2018   •   15:56

Gemenii, sub influența planetei Mercur tind să fie visători, schimbători și inconstanți. Elementul vital al gemenilor este aerul, ceea ce îi face adaptabili, dar nehotărâți. Dacă reușește să găsească un loc de muncă pe placul său tinde să-l piardă din cauza că își pierde repede interesul și răbdarea. Din pricina firii sale anxioase,  nesigure și a faptului că nu își recunoaște greselile nu poate avansa în carieră. Nativii din gemeni nu pot lega relații de prietenie la locul de muncă pentru că au nevoie de foarte mult timp de a-și arata adevărata personalitate.

Fecioarele își găsesc greu un loc de muncă datorită faptului că, deși sunt extrem de muncitoare și inteligente tind să devină de nesuportat din pricina înclinației maladive pentru ordine și curățenie. Nativii din Fecioară sunt foarte critici și curioși, dar nu îi ajută prea mult la locul de muncă din cauza faptului ca sunt o fire prea supusă, înclinată să servească, să ajute nu să domine. Nu își dorește și nu va ajunge sef, scrie unica.ro.

 Peștii sunt persoane nehotărâte, inconsecvente ce obosesc ușor așa ca nu vor avea locuri de muncă stabile. Deși sunt intuitivi, sensibili, cinstiți nu pot face carieră pentru că nu își asumă responsabilități și preferă confortul și liniștea. Peștele nu suportă să fie criticat, deși poate deveni leneș și indolent. Caracterul visător îi dă aspirații înalte nativului din Pesti, dar lipsa de viziune și hotărâre face ca aceste aspirații să rămâna doar atat.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii munca astre
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close