Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care iubesc doar o singură dată în viață

HOROSCOP. Zodiile care iubesc doar o singură dată în viață

HOROSCOP. Zodiile care iubesc doar o singură dată în viață
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Ian 2019   •   14:34

Iubirea se numără printre cele mai importante aspecte din viața unui om, având în vedere că mulți dintre noi acționăm în funcție de ceea ce ne dictează inima și ne lăsăm conduși de sentimente. Pentru unii, prima dragoste nu se uită niciodată, iar pentru alții, dragostea apare mai târziu.

1. Taur: – extrem de atașat de cei apropriați lui, genul de individ care caută în permanență stabilitatea și siguranța oferită de o familie, nativul Taur va fi cu siguranță genul de om care va iubi cu adevărat o singură dată în viață. Deși va părea retras, poate chiar timid la început, lipsit de curajul de a-și asuma o relație de lungă durată, în momentul în care va întâlni persoana potrivită, Taurul se va dedica și se va implica în totalitate, trup și suflet, în relație, va depune orice efort pentru ca aceasta să reziste și să funcționeze pe termen lung.

2.Fecioară: – Fecioarele au tendința să adopte un stil de viață solitar, ferit de ochii curioșilor. Preferă să păstreze doar pentru ei detaliile din viața lor , nu își împărtășesc ușor trăirile și emoțiile cu ceilalți . Cu toate acestea atunci când întâlnesc partenerul ideal , Fecioarele devin cele mai sensibile și sentimentale , pregătite pentru orice sacrificiu făcut în numele iubirii.

3.Capricorn: – Capricornii au de-a lungul vieții parte de foarte mulți admiratori și, implicit, de foarte multe relații. Le place să-și trăiască viața, să experimenteze toate variantele, până devin mai hotărâți. Poate părea dificil pentru ei să-și găsească sufletul-pereche din cauza pretențiilor pe care le au și din dorința de a deține mereu controlul însă, cu toate acestea, dragostea adevărată va apărea în viața lor o singură dată.

Sursa: yve.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii iubire
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close