Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești

HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești

Toată lumea minte din când în când, însă patru zodii sunt cunoscute pentru minciunile pe care le spun pe bandă rulantă. Dacă unii oameni mint pentru a evita problemele, altora le stă în fire să „înflorească” adevărul doar pentru propriul amuzament.

HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    30 Sep 2020   •   20:30

Chiar dacă toată lumea minte ocazional, aceste patru semne zodiacale sunt cele mai cunoscute pentru minciunile pe care le zic:, fără niciun fel de jenă:

1. Scorpion - cunoscut ca fiind cea mai manipulatoare zodie, Scorpionul minte precum nimeni altul. Sunt atât de buni în a spune minciuni, încât uneori nici măcar ei nu mai știu care este adevărul. Nu sunt prinși niciodată, și obțin ceea ce își propun. 

2.Gemeni - este zodia cu un talent înnăscut pentru a înflori adevărul și a manipula persoanele din jur în propriul interes. Spre deosebire de Scorpioni, au o reputație ca fiind mincinoși, deci cei din jur știu la ce să se aștepte. Totuși, sunt foarte creativi și au darul de a binedispune persoanele de lângă ei, deci apropiații ajung să le accepte chiar și părțile mai puțin bune. 

3. Pești - par a fi o zodie artistică și sensibilă însă au o minte extrem de calculată, care îi ajută să obțină orice își doresc, indiferent de metode. Știu exact ce trebuie să spună și mai ales cum să o spună pentru a își atinge scopul în orice situație. 

4. Balanță - o zodie care este atât de fermecătoare pe cât este de manipulatoare. Acestă combinație îi face niște mincinoși desăvârșiți. De cele mai multe ori mint pentru a evita problemele, pentru a părea că au mai multe realizări și pentru a obține ceea ce vor. Problema este că se pierd în minciuni, deci s-ar putea să auzi variante diferite ale aceleiași povești. 

×
Subiecte în articol: Horoscop minciuna
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close