Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești

HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești

de Diana Dragotescu    |    30 Sep 2020   •   20:30
HOROSCOP. Zodiile care te vor minți cu ușurință. Ferește-te de ele ca să eviți o mare dezamăgire - Mare atenție la Pești
Sursa foto: Pixabay

Toată lumea minte din când în când, însă patru zodii sunt cunoscute pentru minciunile pe care le spun pe bandă rulantă. Dacă unii oameni mint pentru a evita problemele, altora le stă în fire să „înflorească” adevărul doar pentru propriul amuzament.

Chiar dacă toată lumea minte ocazional, aceste patru semne zodiacale sunt cele mai cunoscute pentru minciunile pe care le zic:, fără niciun fel de jenă:

1. Scorpion - cunoscut ca fiind cea mai manipulatoare zodie, Scorpionul minte precum nimeni altul. Sunt atât de buni în a spune minciuni, încât uneori nici măcar ei nu mai știu care este adevărul. Nu sunt prinși niciodată, și obțin ceea ce își propun. 

2.Gemeni - este zodia cu un talent înnăscut pentru a înflori adevărul și a manipula persoanele din jur în propriul interes. Spre deosebire de Scorpioni, au o reputație ca fiind mincinoși, deci cei din jur știu la ce să se aștepte. Totuși, sunt foarte creativi și au darul de a binedispune persoanele de lângă ei, deci apropiații ajung să le accepte chiar și părțile mai puțin bune. 

3. Pești - par a fi o zodie artistică și sensibilă însă au o minte extrem de calculată, care îi ajută să obțină orice își doresc, indiferent de metode. Știu exact ce trebuie să spună și mai ales cum să o spună pentru a își atinge scopul în orice situație. 

4. Balanță - o zodie care este atât de fermecătoare pe cât este de manipulatoare. Acestă combinație îi face niște mincinoși desăvârșiți. De cele mai multe ori mint pentru a evita problemele, pentru a părea că au mai multe realizări și pentru a obține ceea ce vor. Problema este că se pierd în minciuni, deci s-ar putea să auzi variante diferite ale aceleiași povești. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close