Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile condamnate să iubească pe cine nu trebuie

HOROSCOP. Zodiile condamnate să iubească pe cine nu trebuie

HOROSCOP. Zodiile condamnate să iubească pe cine nu trebuie
28 Feb 2019   •   23:11

Ţi s-a întâmplat să crezi că ţi-ai găsit persoana pe care o vei iubi toată viaţa şi după o perioadă să constaţi că te-ai înşelat în privinţa ei? Nu cred că a fost cineva scutit de suferinţa din dragoste. Iată zodiile care sunt des dezamăgite la capitolul iubire!

Berbec

Aceşti nativi sunt influenţaţi de Marte, planeta războiului şi a dorinţei. Berbecii, atunci când vine vorba de dragoste, sunt pasionali, fiind zodie de foc. Sunt mult prea direcţi, uneori chiar agresivi, şi pot să-l sperie pe celălalt prin această atitudine. Deşi ei fac primul pas către o relaţie, nu reuşesc să fie gentili, seducători, înşală prea uşor, fapt care determină cealaltă persoană să plece. Astfel, dezamăgirile în iubire se ţin lanţ, deoarece Berbecii nu reuşesc să păstreze lângă ei pe cineva mult timp, neavând empatie şi nereuşind să-şi înţeleagă partenerul, scrie realitatea.net.

Leu
Soarele este cel care îi ocroteşte pe Lei. Ca urmare a acestui fapt, un cuvânt-cheie pentru ei este strălucirea, exigenţa, perfecţionismul. De aceea au şi foarte multe aşteptări de la cealaltă persoană, vrând ca totul să fie la înălţime. Dorinţa de a găsi o persoană care să îndeplinească foarte multe calităţi îi poate dezamăgi foarte des pe nativii din zodia Leului, deoarece sunt mereu în căutare de ceva şi mai bun, şi mai strălucitor, vrând să găsească persoana ideală. Însă oamenii au şi calităţi, şi defecte. Idealul este o himeră după care fug mulţi, însă, până la urmă, constată că rămân numai cu fuga după fata Morgana.

 

×
Subiecte în articol: iubire Horoscop zodii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close