Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile cu care n-ar trebui să te cerți niciodată

HOROSCOP. Zodiile cu care n-ar trebui să te cerți niciodată

18 Iul 2018   •   22:08
HOROSCOP. Zodiile cu care n-ar trebui să te cerți niciodată

Fiecare zodie are propriile trăsături, propriile calități și defecte, însă, dintre toate, se știe că zodia Scorpion este cea cu care nu trebuie să te cerți niciodată.

Se știe, de asemenea, că vorbele nu sunt întotdeauna adevărate și că, atunci când vine vorba de persoanele cu care nu vrei să te cerți, Scorpionul îți va fi mai degrabă un aliat, nu dușman.

Atunci când vine vorba de atacuri verbale, următoarele zodii sunt cele cu care ar trebui să eviți cearta:

Berbec
Pur și simplu, nu o face. Nici nu încerca. Nu contează dacă au dreptate sau nu, Berbecii sunt luptători adevărați, iar lupta pe care o duc este de obicei alimentată cu furie și agresivitate. Când te cerți cu un Berbec, te cerți cu ego-ul în persoană. Iar acest ego nu va ceda prea ușor. Berbecii sunt persoane inteligente, dar jocul lor nu este niciodată curat.

Balanță
Te gândești să te cerți cu o Balanță? Fără nicio îndoială, ai să pierzi, pur și simplu pentru că acestea sunt “echipate” cu un mecanism de supraviețuire ce nu le va permite să își arate întreaga putere, astfel că ele tind să aibă un comportament pasiv-agresiv. Te vor învinge, și o vor face cu zâmbetul pe buze. Balanțelor nu le place să se certe. Și nu o vor face. Te vor asculta și vor zâmbi în timp ce tu te vei certa din răsputeri.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: zodii cearta Horoscop
Parteneri
x close