Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile de care nu te poți despărți niciodată. Viața ta e un coșmar fără ele

HOROSCOP. Zodiile de care nu te poți despărți niciodată. Viața ta e un coșmar fără ele

HOROSCOP. Zodiile de care nu te poți despărți niciodată. Viața ta e un coșmar fără ele
22 Ian 2019   •   10:11

Chiar dacă, aparent, unele cupluri sunt perfecte, lucrurile nu pot să fie în totalitate roz. În orice relație este aproape imposibil să nu existe discuții sau nemulțumiri. Fetelor, sperăm că nu mai credeți încă în poveștile de dragoste așa cum sunt ele expuse în filmele siropoase.

Dragostea din viața reală presupune o multitudine de sentimente, nu toate fiind pozitive. Dar asta nu trebuie să ne întristeze, pentru că acesta este mersul firesc al lucrurilor. Dragostea este un amalgam de sentimente și trăiri. 

Taur 

Chiar dacă nativa din zodia Taur este cunoscută pentru încăpățânarea ei, atunci când iubește se transformă radical, aproape că este de nerecunoscut. Femeile din această zodie sunt foarte răbdătoare. Chiar dacă se supără când greșești și, pe moment, este foc și pară, are puterea să treacă peste acest moment, pentru că dragostea ei este nemărginită.

În aproape toate privințele o să își neglijeze propria persoană doar ca să știe că partenerul ei este bine. Niciodată nu o să-i reproșeze lucrul acesta, pentru că o face din dragoste și din plăcere. Așadar, dacă ai o relație cu o femeie în zodia Taur, ar fi bine să te gândești de 100 de ori dacă ai intenții de despărțire.

Fecioară

Nativele din zodia Fecioarei sunt foarte calme, nimic nu le poate enerva. Chiar dacă se supără pe moment, le trece foarte repede și se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, de fiecare dată când poartă o discuție referitoare la o nemulțumire, nativa din Fecioară analizează foarte bine situația și are tendința să atragă asupra ei toată vina, chiar dacă este sau nu așa. Preferă să își schimbe ea comportamentul sau să și-l adapteze, decât să facă reproșuri celui de lângă ea.

De asemenea, Fecioara adoră armonia și liniștea din cuplu și evită pe cât posibil certurile și discuțiile care ar putea să degenereze într-un scandal. Viața alături de această zodie este echilibrată și armonioasă.

Sursa: divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii despartire cosmar
Parteneri
"Tată, unde ai plecat?" | Oamenii se zguduie de plâns peste ruinele care le-au îngropat familiile
x close