Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile norocoase din această iarnă. Dumnezeu le va pune mâna pe cap

HOROSCOP. Zodiile norocoase din această iarnă. Dumnezeu le va pune mâna pe cap

HOROSCOP. Zodiile norocoase din această iarnă. Dumnezeu le va pune mâna pe cap
31 Oct 2018   •   14:46

HOROSCOP. Putem să construim viitorul aşa cum ne dorim dacă ne gandim bine la alegerile pe care urmează să le facem. Iata descoperiri de ultima oră făcute de catre astrologi: urmează un val de energii pozitive pentru șase zodii! Vor scăpa de ghinion în această iarnă.
 
HOROSCOP. Fecioara

Nativii acestei zodii nu s-au aşteptat să primească aşa veste, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Astrologii ne-au informat despre această zodie şi ne-au spus că în viitorul apropiat o să ajungă departe cu ajutorul familiei şi a prietenilor. Această zodie are multe calităţi care îl ajută tot timpul. Este dotat cu multă creativitate, nu se lasă până nu-şi îndeplineşte toate visele şi atrage numai forţe pozitive.
 
HOROSCOP. Scorpion

Nativii acestei zodii au depus mult efort la serviciu, dar nimeni nu îi observă muncă, dar o să se observe la un moment dat. Astrologii ne-au informat despre această zodie şi ne-au spus că în viitorul apropiat nu o să mai trebuiască să muncească aşa de mult deoarece Planetă succesului, Luna, o să fie tot timpul lângă el şi o să-l ajute când întâmpina o problemă. Această zodie este serioasă şi muncitoare, dar mai are momente când lenea intră în corpul lui şi nu mai doreşte să muncească.
 

HOROSCOP. Berbec
 
Nativii acestei zodii nu au avut parte de multe prietenii în trecut, dar asta nu înseamnă că o să fie la fel şi în viitor. Astrologii ne-au informat despre această zodie şi ne-au spus că în viitorul apropiat o să aibă aşa de mulţi prieteni că nu o să le mai poată reţine numele. Această zodie este timidă şi glumeaţă.

Mai multe pe kfetele.ro.
 
 

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop iarnă
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close