Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL LUNII APRILIE. Taurii primesc o veste extraordinară

HOROSCOPUL LUNII APRILIE. Taurii primesc o veste extraordinară

HOROSCOPUL LUNII APRILIE. Taurii primesc o veste extraordinară
30 Mar 2018   •   14:59

A patra lună din an vine cu schimbări importante pentru mai multe zodii. Alfă ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele 30 de zile.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. De foarte puține ori te laşi condusă de rațiune. Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte la care nu te aştepţi. Îți dai seama că intensitatea lor este destul de mare, întrucât ajung să îţi dicteze viaţa. Îţi place foarte mult să fii provocată, dar şi să provoci. Cauţi mereu astfel de contexte care să te ajute să obţii ceea ce îţi doreşti. Luna aprilie este plină de însemnătate pentru tine.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune pe parcursul lunii. Toate meritele sunt ale tale. Ai fost pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie, atmosfera nu mai este atât de agitată.
Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional și ești convinsă de ceea ce îţi doreşti. Mai mult, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi pe parcursul lunii aprilie te ajută în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, mai ales pentru vacanţă.

Mai multe, pe elle.ro.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close