Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 16-22 februarie 2018. Vești proaste pentru o zodie

Horoscopul săptămânii 16-22 februarie 2018. Vești proaste pentru o zodie

 Horoscopul săptămânii 16-22 februarie 2018. Vești proaste pentru o zodie
16 Feb 2018   •   12:53

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Întâlnirile cu prietenii și rudele continuă în primele două zile ale săptămânii, după care Soarele în Pești devine neutru pentru voi. Asta nu înseamnă că nu oferă oportunități și deschideri. Este foarte important că Marte vă susține, în așa fel încât o să recunoașteți la un moment dat care e zona spre care să vă îndreptați efortul. O să vă fie testată răbdarea.

Taur

Dacă în ultima vreme relațiile cu copiii au fost armonioase, de acum încolo pot izbucni neînțelegeri, mai ales dacă aceștia au atins adolescența ori au devenit adulți. Vă sfătuiesc să abordați orice subiect cu o atitudine prietenoasă. E momentul să vă demonstrați talentele.  Prietenii pot conta pe participarea voastră dacă apar dificultăți în viața lor.

Gemeni

E o perioadă în care trebuie să fiți pregătite să faceți față unui volum mare de muncă. În acest moment, este mai bine să duceți la capăt tot ce se ivește, decât să evitați finalizarea sarcinilor. Pentru viitor, acest lucru va fi luat în calcul la ajutorul astral care vi se va acorda. Posibil ca o nouă idee sau un proiect să apară la orizont și să vă deschidă perspective largi.

Rac

Probleme se pot ivi și pot fi aduse de copii. Ei vor profita de dragostea voastră și vor încerca să vă manipuleze, să vă controleze. Încercați să nu considerați dragostea și grija ca pe ceva evident, nu încercați să vă înțelegeți copilul numai cu inima, căci e nevoie de logică și rațiune, completate cu dialog  și conversație. Fiți atente la obiceiurile lor rele!

sursa: clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close