Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Vești crunte pentru Gemeni

Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Vești crunte pentru Gemeni

Horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie. Vești crunte pentru Gemeni
19 Ian 2018   •   12:29

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Vor recurge la ajustări prin alegerile pe care le vor face, vor tăia o serie de legături cu trecutul. Probleme legate de studii la cele mai tinere. Vor fi puse în faţa unei decizii majore vizând drumul pe care să o ia, nu se vor da înapoi de la nimic. Poate fi vorba despre boala unei rude de care ele sunt foarte legate şi care le arată cât de mult le-a iubit.
Taur

Găsesc o soluţie menită să le dea curajul ca să se angajeze în proiecte pentru iluminare şi linişte interioară. Primesc confirmarea că au depăşit momentele grele şi că se pot orienta cu speranţă spre viitor, că există o mare cantitate de energie înmagazinată în sufletul lor – nu u trebuie decât să o direcţioneze spre scopul dorit. Sunt vizate domenii care ţin de credinţă, de sănătate, de şcoală.

Gemeni

Munca stă sub semnul epuizării şi îi singularizează în peisajul creativităţii. De aceea, singurul segment în care nu se vor produce mari schimbări rămâne cel al profesiei. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature – oameni care au învăţat câte ceva despre celălalt. Pentru cuplurile tinere, urmează o învălmăşeală de sentimente, de aşteptări şi de dezamăgiri.

Rac

Simt că trebuie să înceapă altceva, dar mai întâi o să încheie cu problemele vechi. Este foarte greu să îi faci să se despartă de ceea ce pentru ele reprezintă un anumit capitol din viaţă. Vor să reorganizeze ceva în viaţa lor, doresc o schimbare radicală a drumului în viaţă sau o reorientare profesională.

Leu

Se discută proiecte. Dacă le scapă ceva aparent important, să ştie că de acolo li se trage, şi mă refer în mod special la tinere, care trebuie să se concentreze ceva mai mult atunci când au de făcut o treabă care implică mai multe segmente. Trebuie să aibă atenţie distributivă. Vor fi supuse unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close