Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 2-8 februarie 2018. Vești crunte pentru Raci

Horoscopul săptămânii 2-8 februarie 2018. Vești crunte pentru Raci

Horoscopul săptămânii 2-8 februarie 2018. Vești crunte pentru Raci
02 Feb 2018   •   13:00

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Veți avea nevoie de mult tact și diplomație în relațiile cu mama sau în relațiile cu copiii dacă voi însevă sunteți mame. Abordați cu delicatețe relația cu ei, mai ales dacă au un caracter iute ca al vostru. Vă puteți trezi că aproape se inversează rolurile și vai de părinții care nu-și ascultă copiii! În procese de moștenire abordați conflictele cu stăpânire de sine!

Taur

Fiți alături de partenerul vostru care poate avea probleme la locul de muncă. Chiar dacă va avea tendința de a veni cu nervii de la serviciu și acasă, dați voi dovadă de înțelepciune și nu escaladați conflictele! Încercați să-l ponderați, pentru că îi va fi greu s-o facă singur! Spre deosebire de el, lucrurile stau mult mai bine profesional pentru voi. Deși vă purtați posesiv cu copiii voștri, cred că îi răsfățați cam mult de data asta.

Gemeni

E timpul să vă luați inima în dinți și să vă exprimați iubirea și afecțiunea față de persoanele dragi. Asta așteaptă toți de la voi. Puteți s-o faceți cu umorul de care beneficiați din plin în următoarea perioadă, puteți cocheta ușor, că nu strică, puteți să scoateți la vedere toate armele seducției de care sunteți capabile și puteți fi cea mai bună tovarășă de joacă și năzbâtii, dar când e vorba de învățare, copilul nu vă dă la-ntors.

Rac

Nervozitatea și capriciile voastre pot crea animozități în relația cu partenerul, mai ales în prima jumătate a perioadei, iar discuțiile se pot înflăcăra dintr-un sâmbure de gelozie ascuns. De voi depinde cât de creative și ingenioase veți fi ca să aplanați un eventual conflict. Evitați discuțiile referitoare la părinți ori legate de serviciu! Nici nu concepeți o familie fără copii, iar dacă îi aveți, ei reprezintă prioritatea numărul 1.

Leu

Relațiile de colaborare și parteneriat feminin vor avea câștig de cauză, iar dacă ele mai întăresc și o prietenie frumoasă, cu atât mai bine. Asta nu înseamnă că nu vă bucurați de popularitate în rândul persoanelor de sex opus, ba chiar veți atrage mulți admiratori în această perioadă. Vă veți opri atenția în special asupra celor arătoși. Dacă sunteți mame, nu proiectați ambițiile voastre personale asupra copiilor!

sursa: clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close