Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 2 - 8 martie 2018. Avertisment pentru Lei

Horoscopul săptămânii 2 - 8 martie 2018. Avertisment pentru Lei

Horoscopul săptămânii 2 - 8 martie 2018. Avertisment pentru Lei
02 Mar 2018   •   13:22

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada următoare!

Berbec

Timp de câteva săptămâni, veți avea ocazia să vă bucurați de voi, de munca și realizările voastre. Foarte active, pline de vervă și preocupate de voi însevă, o să petreceți, o să primiți daruri.Veți lua hotărâri rapide. La deciziile importante vă sfătuiesc totuși să trageți aer în piept și să numărați până la zece, acordându-vă un moment de gândire, astfel încât să vă concentrați pe logică.

Taur

Veți traversa o perioadă plăcută și echilibrată. În cuplu, ar trebui să nu apară probleme. Partenerul va fi generos cu darurile și vă veți bucura de ieșiri alături de prieteni. Pentru că nu dispuneți de prea multă energie, adică aveți tendința de a o consuma rapid, vă sfătuiesc să o îndreptați spre zonele potrivite, care v-ar putea realinia satisfăcător viața. Pentru a nu fi dezamăgite, analizați bine propunerile!

Gemeni

Nu vă sfătuiesc să vă asumați riscuri, mai ales dacă doriți să faceți schimbări radicale în viața personală. Nu vă îndoiți de capacitatea voastră de a rezolva lucrurile, nu vă iritați, nu vă panicați și nu-i criticați exagerat pe ceilalți, mai ales pe cei din familie! Luați măsuri asumate, încercați să dialogați mult pentru a lămuri situațiile și atunci schimbările vor fi bune.

Rac

Veți face tot posibilul să vă relaxați și vă veți lăsa cuprinse de o dulce leneveală. Nimeni nu ar trebui să se supere pe voi, că doar e primăvara voastră, doamnelor. Și totuși, pentru nativele din primul decan, cineva o va face, pentru că veți întâlni dușmănii la fiecare pas, iar în zilele de 3, 4 și 5, obstacolele și blocajele pot veni chiar dinspre membrii familiei.

Leu

Asigurați-vă că unii prieteni nu vor profita de bunătatea voastră și eliminați din jurul vostru pe aceia care se dovedesc a nu fi de încredere. Ați putea obține o promovare la locul de muncă, dar cu anumite condiții: să nu fiți agresive și să vă ascultați șefii, îndeplinindu-vă sarcinile date. Aveți multă determinare, doriți să vă atingeți scopurile și să câștigați competițiile și nimeni nu o să vă stea în cale.

Fecioară

Uneori, s-ar putea să fiți puse în situația de a vă confrunta cu lucruri de care nu vă face plăcere să auziți.Toate proiectele pe care le începeți zilele acestea vor merge bine pe termen lung. Este perioada cu cele mai bune rezultate în afacerile cu proprietăți imobiliare și orice altceva are de-a face cu proprietățile. Dacă munciți din greu acum, sigur că veți culege recompensele, însă nu imediat.

sursa: clickpentrufemei.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close