Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 22 - 28 decembrie 2017. Gemenii vor întâlni persoana perfectă

Horoscopul săptămânii 22 - 28 decembrie 2017. Gemenii vor întâlni persoana perfectă

Horoscopul săptămânii 22 - 28 decembrie 2017. Gemenii vor întâlni persoana perfectă
22 Dec 2017   •   11:14

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă.

Berbec

Sunt capabile de gesturi nebuneşti ca să demonstreze ceea ce simt. Îşi vor planifica întâlnirile de asemenea manieră, încât să includă şi o componentă culturală: operă, teatru, filarmonică, muzeu. Își vor impresiona partenerul atât de greu de urnit. Trebuie să aibă grijă de sănătatea inimii.

Taur

Îmbină utilul cu plăcutul. Se simt excelent şi probabil acesta este un motiv întemeiat ca să demonstreze că ştiu ce au de făcut. Este posibil să fie promovate, dar putem vorbi şi despre o propunere pentru un alt  loc de muncă. Indiferent ce aleg, vor face față cu succes. Stabilesc obiectivele pentru următoarea decadă.

Gemeni

Trebuie doar să rămână deschise la nou pentru ca răspunsurile să vină. A trecut prea mult timp de când nu s-a mai văzut cu prietenele? Ar putea s-o facă fără să se supere cineva. Dacă sunt singure, au şansa de a întâlni persoana perfectă pentru ele. Cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate.

Rac

Curajul de a se implica le va oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţele fericite le aduc câteva zile fantastice. Nu le plac ermetismul, secretele şoptite, vorbele spuse pe jumătate. Vor fi creative în echipă cu un coleg și vor fi remarcate de şefi. Să nu li se urce la cap. Cele care lucrează în domeniile social sau economic pot fi cooptate în proiecte inedite.

sursa: Clickpentrufemei.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close