Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Vești de coșmar pentru Berbeci la începutul anului

Horoscopul săptămânii 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Vești de coșmar pentru Berbeci la începutul anului

Horoscopul săptămânii 29 decembrie - 4 ianuarie 2018. Vești de coșmar pentru Berbeci la începutul anului
29 Dec 2017   •   12:59

Urmează câteva zile cu o puternică încărcătură afectivă pentru toate zodiile. Finalul de an îi determină pe nativi să analizeze mai profund relațiile cu cei din jur și direcția în care viața lor se îndreaptă. Se vor lua decizii radicale în multe situații, care marchează un început mai bun pentru mulți dintre ei. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Sunt tensionate, deoarece fac gafe după gafe din cauză că sunt repezite. Sunt harnice, muncitoare. Afectiv, lucrurile sunt amestecate. Este posibil ca decizia unei instanţe judecătoreşti să le lase fără loc de muncă. În privința sănătății, atenţia lor trebuie să se îndrepte spre micile accidente casnice cu urmări neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă legată de un bun, o casă sau un teren. Chiar dacă certurile se mai iscă și între părinţi şi copii, nativele în Taur au răbdarea necesară să explice şi să argumenteze acolo unde greşesc. Este posibil ca, în a doua parte a lunii, să survină o schimbare financiară care să pice la ţanc.

Gemeni

Afectiv, sufletul lor pare împărţit între partener şi părinţi, ca şi cum nu ar ști cu cine să meargă mai departe. A venit momentul să conştientizeze, odată pentru totdeauna, că au propria viaţă. Alegerile lor nu scindează familia. De altfel, această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor. Sunt născute sub un semn mutabil, care foarte greu le lasă să se ancoreze.

 

×
Subiecte în articol: zodiac zodie Horoscop berbec
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close