Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5-11 aprilie. Leii au parte de o viață amoroasă agitată

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5-11 aprilie. Leii au parte de o viață amoroasă agitată

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 5-11 aprilie. Leii au parte de o viață amoroasă agitată
05 Apr 2018   •   11:50

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Berbec

Perechea foc-gheață, formată din Marte și Saturn, tranzitează Capricornul în favoarea Berbecilor. Saturn întârzie pornirea unei afaceri, dar lucrează acum pentru nativi. Întârzierea se va dovedi benefică după jumătatea lunii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Marte tranzitează Casa onorurilor și a premiilor Berbecilor, care se pot concentra maxim asupra carierei lor. În 11-12 aprilie, Pluton realizează un unghi dur cu Soarele, ceea ce va avea efecte asupra job-ului nativilor.

Unii din ei ar putea porni o luptă cu primăria sau cu alte instituții ale statului, dar efectele nu vor fi cele scontate.

Casa banilor Berbecilor este activă datorită lui Venus, care îl potențează pe Marte în 10-15 aprilie. Acest fapt reprezintă consolidarea poziției financiare a Berbecilor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Taur

Nativii pot acuza probleme cu spatele, de aceea se recomandă protejarea acestei zone, iar Marte și Saturn în Capricorn le sensibilizează dantura și oasele. Pentru că Taurul și Capricornul sunt semne de Pământ, nativii nu vor simți atât de puternic efectele lui Saturn asupra corpului lor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Cei născuți în aprilie vor simți influența lui Uranus. Pot primi invitație de a merge într-o țară străină, își vor revitaliza job-ul, vor deveni mai cunoscuți pentru originalitatea și creativitatea lor. Cei mai mulți dintre nativi vor începe un nou capitol din viața lor. Să ne amintim că Uranus are o deplasare de 84 de ani în jurul Soarelui, deci aceste șanse apar o dată în viață. Pentru foarte puțini, de două ori.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Gemeni

Marte tranzitează Casa banilor altor persoane a Gemenilor în aprilie. Concentrarea nativilor este direcționată către plata facturilor, a taxelor, a impozitelor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Marte și Saturn produc stări interioare conflictuale. Marte impulsionează mișcarea, evoluția, iar Saturn blochează frânele Gemenilor. Cum Universul nu lasă nimic la voia întâmplării, Jupiter și Pluton reprezintă celălalt taler al balanței nativilor. Pluton se află în Casa banilor altor persoane, astfel că afacerea Gemenilor sau serviciile pe care aceștia le oferă vor fi căutate.

Colaborarea dintre Jupiter și Pluton are efecte pozitive și asupra stării de sănătate a nativilor. Unele afecțiuni se vor domoli, altora le vor dispărea efectele sau se vor vindeca.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Rac

Marte și Saturn tranzitează Casa parteneriatelor Racilor. Ambele planete se află acum sub semnul Capricornului. Racii vor avea atenția îndreptată asupra banilor, iar viața lor va deveni puțin mai ușoară din această perspectivă.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII Singurătatea este un alt aspect la care nativii vor fi nevoiți să se gândească în această perioadă. Saturn creează aceste stări de solitudine și el este un antrenor dur. Racii pot depăși aceste stări nepotrivite dacă își vor găsi forța interioară care să-i propulseze în Viață.

Saturn se îndreaptă către Casa căsătoriei Racilor. Dacă au probleme în cuplu sau partenerul lor traversează o perioadă dificilă, trebuie să-și ajute acum, cu dedicație, jumătatea.

Mai multe, pe Mesagerul de Neamț

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac zodii Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close