Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2018. Racii au parte de vești proaste

Horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2018. Racii au parte de vești proaste

 Horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2018. Racii au parte de vești proaste
05 Ian 2018   •   12:12

Dorințe ascunse devin realitate pentru câteva zodii, în timp ce altele se bucură de o imensă satisfacție pe plan profesional, consecință a unor decizii inspirate pe care le-au luat în trecut. Descoperă ce-ți prezic astrele în perioada care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Sunteți capabile de gesturi nebuneşti doar ca să demonstrați ceea ce simțiți, aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă joi veți fi epuizate. Aveți succes și sunteți o companie plăcută pentru oricine. Vă sugerez să fiți atente la comunicare dacă vreți ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică pentru banii pe care i-ați împrumutat şi nu i-ați mai primit înapoi.

Taur

Dragostea este cea care ne face mai buni. Respirați profund şi închideți ochii, apoi priviți în jur. Veți remarca dacă cineva a sesizat starea voastră. Posibil că gestionați prost energia şi de aici problemele. Nu intrați în panică, deoarece sunteți apreciate pentru ceea ce faceți. Încercați să vă detaşați şi să urmăriți cum se construieşte proiectul pe care vi l-ați propus. Ați putea avea discuţii în familie pentru modul cum înţelegeți să vă administrați veniturile.  

Gemeni

Vă vedeți în situaţia de a decide ce să faceți: să petreceți mai mult timp cu prietenele sau să căutați un partener potrivit. Cred că a trecut prea mult timp de când nu v-ați mai văzut cu ele, nu? Este posibil ca reîntâlnirea să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală, pentru că aveți şansa să întâlniți persoana perfectă pentru voi. La urma urmei, cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii zodiac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close