Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii viitoare. Vești iluzorii pentru Tauri

Horoscopul săptămânii viitoare. Vești iluzorii pentru Tauri

Horoscopul săptămânii viitoare. Vești iluzorii pentru Tauri
08 Dec 2017   •   13:04

Apar nemulțumiri în viețile unor nativi. Unii dintre ei realizează că profesia aleasă nu este cea care li se potrivește, alții își dau seama că lucrurile nu evoluează așa cum și-ar dori în viața sentimentală. Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarea perioadă!

Berbec

Gândesc mai mult, sunt atente la fiecare amănunt. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum, să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp, pentru că le pot aduce stabilitate financiară. Sunt creative, au idei extraordinare - să se grăbească să le pună pe hârtie!

Taur

Să se aştepte să fie chemate la un interviu și să li se propună un loc de muncă, în cazul că nu au unul sau sunt în căutarea unui serviciu mai bun. Avantajate sunt doamnele mai tinere. Să fie atente, deoarece există şi o doză de iluzie: vor constata repede că s-au angajat la ceva de care nu mai sunt sigure că poate fi dus la bun sfârșit.

Gemeni

Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează! Poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constată cu năduf că n-au avut grijă când au semnat nişte hârtii – şi s-ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb, au energia să facă alţii. Creativitate poate să le aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu, care pe ele le dezarmează şi le fac să se închidă în sine. Fac planuri, analizează. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere pe sine. Pot face alegerile care să le marcheze traiectoria profesională. Cele care n-au un loc de muncă ar putea fi chemate la un interviu sau vor pleca la muncă în străinătate.

sursa: clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close