Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 1 februarie. Fiți prudenți și nu vă hazardați în investiții care nu vă privesc

Horoscopul zilei - 1 februarie. Fiți prudenți și nu vă hazardați în investiții care nu vă privesc

Horoscopul zilei - 1 februarie. Fiți prudenți și nu vă hazardați în investiții care nu vă privesc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Feb 2016   •   09:09

Horoscop 1 februarie. Berbec
Este rost de cheltuieli pe facturi, taxe, credite sau pe servicii de care ai beneficiat mai demult. Cheltuielile neasteptat sunt mari, dar poate fi vorba despre cheltuieli ale celor dragi si pe care esti nevoit sa le achiti tu. Fii prudent si nu te hazarda in investitii care nu te privesc. In primul rand, partenerul de viata sau cineva din anturajul profesional te pot solicita financiar foarte mult.

Horoscop 1 februarie. Taur
Este o zi in care relatiile parteneriale pot lua turnuri neasteptate si nedorite. Posibil sa se finalizeze un parteneriat profesional sau un mariaj. Oricum de la acest moment incolo, aceste tipuri de relatii se vor reconfigura total. Asculta doleantele celorlalti si nu te avanta in polemici fara rost. Daca acum sunt niscai neplaceri le poti depasi cu rabdare si diplomatie.

Horoscop 1 februarie. Gemeni
Relatiile colegiale sunt tensionate si oricand poate izbucni un conflict. Ar fi bine sa te ocupi numai de indatoririle tale si sa eviti implicarea in treburile altora. Pe de alta parte si sanatatea poate da semnale ca ar fi nevoie de ingrijiri de specialitate. Pe cat posibil evita consultatiile si analizele medicale, deoarece exista riscul diagnosticarii gresite.

Horoscop 1 februarie. Rac
Relatia cu persoana iubita este tensionata, de aceea evita sa provoci discutii fara rost. Asteptarile tale in materie de iubire sunt nefondate, iar astazi intervine si o doza importanta de subiectivism in aprecierile tale. Canalizeaza-ti eforturile spre activitati distractive si spre hobby-uri. Cineva din anturajul apropiat te poate sutine neconditionat in aceste demersuri.

Horoscop 1 februarie. Leu
Ai avea spor in desfasurarea treburilor domestice. Sunt sanse sa rezolvi chestiuni patrimoniale care treneaza demult, sa faci curatenii generale sau sa repari impreuna cu specialisti, diverse prin casa. Se recomanda atentie mare la instalatiile de apa, deoarece se pot produce avarii considerabile. In relatiile cu membrii familiei exista tensiuni momentane.

Horoscop 1 februarie. Fecioara
Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu multe persoane sunt reprezentative pentru astazi. Forfota din preajma ta, implicarea in discutii aprinse sau in rezolvarea unor chestiuni personale te pot osbosi mult. Ocupa-te de prioritati si evita-i pe aceia care te suprasolicita sau doresc subtil sa afle amanunte despre tine si viata ta. Sprea seara, relaxeaza-te cu un film amuzant.

Horoscop 1 februarie. Balanta
O zi interesanta la capitolul financiar. Pe de o parte sunt posibile castiguri de pe urma activitatii depuse la locul de munca, insa pe de alta parte, cand te astepti mai putin apar cheltuieli serioase. Fii cumpatat in toate! Esti vulnerabil in fata ispitelor culinare, astfel ca apeleaza la cineva drag sa te ajute in acest sens. Seara iti va aduce relaxare si buna dispozitie.
Continuarea pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close