Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 13 noiembrie. Astăzi vă duceţi la bun sfârşit planuri importante

Horoscopul zilei - 13 noiembrie. Astăzi vă duceţi la bun sfârşit planuri importante

Horoscopul zilei - 13 noiembrie. Astăzi vă duceţi la bun sfârşit planuri importante
13 Noi 2015   •   08:53
O unda de optimism contribuie la bunastarea emotionala a nativilor mai multor zodii, oferindu-le curaj in initierea sau ducerea la bun sfarsit a unor planuri importante.
BERBEC

Berbecii isi dau seama ca si-au calculat gresit timpul alocat anumitor sarcini de serviciu si, aflati in fata riscului de a nu finaliza pana la termenul limita ce li s-a dat de facut, trag tare pe ultima suta de metri. Efortul lor va avea rezultatul dorit! Vor reusi sa termine cu brio ce au de facut, dar asta cu pretul epuizarii fizice. Vor pica franti de oboseala seara, nefiind in stare sa mai acorde atentie familie. Din acest plan ar putea aparea reactii de nemultumire in cazul Berbecilor.

TAUR

Taurii incearca sa ascunda anumite actiuni intreprinse recent de unele persoane fie din mediul profesional, fie din cel personal, de teama ca vor fi judecati aspru pentru comportamentul lor. Cu toate acestea, Taurii nu au de ce sa se teama. Mai bine spun totul clar, fara menajamente si fara sa se preocupe de ce vor crede altii. Este intotdeauna mai indicat sa fii sincer in mesajul transmis decat sa recurgi la omisiuni sau chiar minciuni doar pentru a prezenta intr-o lumina mai favorabila o situatie neplacuta.

GEMENI

Atitudinea serioasa a Gemenilor ar putea avea un impact negativ asupra colegilor de serviciu care, invariabil, se uita cu respect la nativii acestei zodii, dar si cu speranta de a primi indrumare din partea lor. Desi, de regula, se impaca bine cu propria autoritate, de data asta Gemenii se simt impovarati de aceasta responsabilite si incearca sa se eschiveze. Nativii acestei zodii trebuie, insa, sa accepte faptul ca fiecare om are propriul rol intr-un anumit mediu si ca, in esenta, ei nu pot fugi de-al lor!

RAC

Racii pot lasa impresia ca sunt prea critici cu privire la cei din jurul lor, motiv pentru care ar putea constata ca unele persoane au rezerve in a discuta deschis de fata cu ei. Desi este bine ca-si respecta integritatea, nu ar strica daca Racii ar da dovada de putin mai multa toleranta.

LEU

Citiţi mai mult pe lyla.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close