Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL zilei 16 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie e pe cale să se îndrăgostească

HOROSCOPUL zilei 16 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie e pe cale să se îndrăgostească

HOROSCOPUL zilei 16 aprilie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie e pe cale să se îndrăgostească
16 Apr 2018   •   09:05

Berbec - o zi de destin pentru nativii acestei zodii. Indiferent ce ai de rezolvat în aceste momente, ține de curaj și de asumare.

Taur - corectarea unei greșeli. Este posibil să vă dați seama de ce un lucru nu a mers bine în viața voastră și să rezolvați problema.

Gemeni - unii se pot îndrăgosti sau reîndrăgosti de partenerul de viață. Alții descoperă noi sensuri în relația pe care o au. Este posibil ca noi persoane să vă intre în viață.

Rac - în carieră apare luna nouă în berbec, care vă spune: ”Schimbă ceva!”. Schimbă ori atitudinea, fie chiar profesia, indiferent de situație, schimbările sunt de bun augur.

Leu - este posibil să apară noi variante, proiecte și propuneri de la persoane aflate de la mare distantă, din străinatate sau de la persoane puse sus pe scara ierarhică.

Fecioară - luna în berbec îi face pe nativii acestei zodii să lase o problemă în urmă și sîă își vadă mai departe de drum, poate chiar lăsând în urmă o relație.

Balanță - nativii acestei zodii fac schimbări în viața partenerială, iar acest lucru pornește mai întâi de la atitudinea lor față de parteneri. De aici va fi un șir de trasformări benefice.

Scorpion - în muncă, se pun pe treabă sau schimbă munca sau contextul de muncă, poate chiar echipa, iar acest lucru e de bun augur.

Săgetător - iubirea bate la ușă. Poate fi o nouă iubire sau vechea iubire, dar într-un nou ambalaj.

Capricorn - schimbări în familie. Poate cineva vrea să se mute de acasă ori să se căsătorească. Sunt foarte multe schimbări în ceea ce privește locuința.

Vărsător - iau decizia de a comunica altfel cu persoanele din jur, iar acest lucru poate să însemne un proiect sau foarte multe acte.

Pești - banii sunt vizați în această lună nouă în berbec. Îi fac prin propriile forțe, cu foarte mult curaj

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close